13 aprilie 2024
Aparat de calcat vertical cu abur Daewoo DGS1600DP

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Daewoo DGS1600DP este un aparat foarte practic in orice locuinta, care se descurca eficient indeosebi pe materiale mai subtiri si care chiar vine la pachet cu un pret accesibil. Nu stiu daca poate inlocui intocmai in totalitate un fier de calcat, insa poate fi o alternativa la indemana oricui de a netezi hainele.

Aparatul de calcat Daewoo DGS1600DP functioneaza pe baza de aburi, acestia patrunzand in interiorul tesaturii pentru a netezi cutele, dar in acelasi timp, reuseste sa elimine si bacteriile si acarienii. Astfel, poti calca diverse tipuri de materiale de la textile pana la perdele, fara sa fie nevoie sa le detasezi de la locul lor.

Functioneaza eficient atat in pozitie orizontala, cat si in pozitie verticala, avand un cablu de alimentare cu lungimea de 1.8 metri.

Aburul are o putere de 40 g/min, reusind sa penetreze foarte bine tesatura. Inainte de a incepe sesiunea de calcat, va trebui sa astepti pana la 45 de secunde pentru a se incalzi suficient astfel incat sa iti poti incepe treaba. Totodata, prezinta o putere nominala de 1600 W si permite calcarea pret de 40 de minute fara intrerupere, caci rezervorul de apa are o capacitate de 1.5 litri. Acesta se poate detasa si va fi umplut foarte usor.

De asemenea, beneficiaza de umeras pentru haine si carlig de agatare, astfel incat sa poti netezi hainele direct pe umeras. Nu lasa urme pe haine, nu arde materialele, iar jetul de aburi este distribuit in mod uniform si constant.

Accesorii Daewoo DGS1600DP

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin este un aparat practic ce le usureaza munca indeosebi atunci cand sunt grabiti si vor sa calce cate un tricou, o camasa si asa mai departe. De asemenea, au mai declarat ca este foarte usor de manevrat si il considera un real ajutor in orice locuinta. In plus, apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Daewoo DGS1600DP este un aparat de calcat pe verticala foarte practic, ce reuseste sa indeparteze eficient cutele mai ales de pe articole precum tricouri, fuste si alte materiale nu foarte groase, chiar si perdele sau draperii. Din punctul meu de vedere, este un ajutor bine venit pentru orice gospodina, iar pretul de achizitie este unul foarte atractiv.

Aparat de calcat cu abur Daewoo DGS1600DP

Review pe scurt: Daewoo DGS1600DP

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Incalzire rapida
  • Jet de abur destul de puternic
  • Umeras pentru haine

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *