25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

 Heinner HBO-S624LTG-IX este un cuptor foarte accesibil ca pret, potrivit si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare, dar care isi doresc un produs rezonabil. Nu putem vorbi de o diversitate de functii performante, insa acest lucru nu il impiedica sa fim un produs eficient.

Cuptorul Heinner HBO-S624LTG-IX este prevazut cu alimentare electrica, ceea ce ofera din start anumite avantaje. Aici ne referim la sigurnata in utilizare, dar si la modul mai rapid si uniform de prepare a alimentelor. Ofera o capacitate de 62 de litri, permitand realizarea oricarui tip de activitate culinara.

Este incadrat in clasa de eficienta energetica A, care pana nu demult era cea mai performanta clasa, asigurand un consum energetic redus.

Detine cateva functii de baza cu care sa iti poti face treaba eficient. Printre acestea se numara functia timer care intrerupe procesul culinar la timp, prevenind arderea alimentelor, functia grill care permite prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, functia de mentinere la cald va pastra alimentele calde un timp indelungat.

Pentru o mai buna vizibilitate interioara, cuptorul a fost echipat cu sistem de iluminare ce iti va permite monitorizarea preparatelor fara sa fie necesara deschiderea usii.

Dispune de un design destul de simplu, avand o carcasa argintie in combinatie cu sticla neagra de la nivelul usii. Panoul de control este amplasat frontal, fiind prevazut cu trei butoane rotative prin intermediul carora vei putea realiza toate setarile dorite. In plus, geamul de pe usa cuptorului se poate detasa astfel incat sa o poti curata mai usor.

Dimensiunile acestuia sunt de 59.5 x 59.5 x 56.5 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt de parere ca desi nu este un cuptor foarte performant, totusi isi face treaba bine, prepara foarte rapid alimentele si, mai ales, uniform. De asemneea, confirma faptul ca este usor de curatat, iar faptul ca pot detasa geamul ii ajuta sa curete grasimea depusa mai bine. In ansamblu, sunt multumiti de el si considera raportul calitate/pret a fi unul corect.

Concluzie

 Heinner HBO-S624LTG-IX este un cuptor simplu si eficient, care desi nu dispune de tehnologii avansate, isi face treaba cum stie mai bine. Din punctul meu de vedere, este alegerea potrivita pentru cei ce nu dispun de un buget prea mare sau chiar pentru un apartament de inchiriat. In plus, pretul de achizitie este unul destul de mic.

Cuptor Heinner HBO-S624LTG-IX

Pareri pe scurt:  Heinner HBO-S624LTG-IX

8.6

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Functii si Tehnologii

7.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret corect
  • Incapator
  • Timer, Grill
  • Geam detasabil
  • Eficienta energetica

Puncte slabe

  • Lipsa functii si tehnologii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *