25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool AKZ9 6270 IX este un cuptor performant, prevazut cu o serie de functii si tehnologii avansate care vor reusi sa optimizeze procesul culinar. Va invitam sa urmariti acest review pentru a afla o serie de detalii utile.

Cuptorul Whirlpool AKZ9 6270 IX este prevazut cu alimentare pe gaz, ceea ce presupune, din start, o serie de avantaje importante. Printre acestea se numara siguranta in utilizare, dar si coacerea mai rapida si uniforma. Mai mult decat atat, acest model ofera o capacitate generoasa de 73 de litri, ceea ce inseamna ca vei putea intreprinde orice tip de activitate culinara doresti.

Fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+, cea mai buna clasa existenta in acest moment, cuptorul va inregistra un consum energetic foarte mic.

Aparatul este prevazut cu o gama foarte variata de functii si sisteme moderne care vom optimiza intregul proces culinar. Printre acestea se numara functia timer care va impiedica coacerea excesiva a alimentelor, functia grill ce permite prepararea bucatilor mari de carne intr-un mod aparte astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. De asemenea, la fel de utila si functia de decongelare care va permite dezghetarea alimentelor direct de la congelator in cel mai scurt timp. In plus, programul special pentru pizza va asigura cele mai bune conditii pentru o pizza extrem de delicioasa.

Tehnologia al 6-lea simt monitorizeaza procesul culinar si ofera in permanenta feedback pentru ca alimentele sa fie preparate perfect.

Tehnologia Ready2Cook vizeaza eliminarea etapei de preincalzire a cuptorului, obtinand un consum cu pana la 20% mai mic.

Tehnologia Cook3 permite prepararea simultana a 3 feluri de mancare diferite fara sa imprumute mirosuri si arome intre ele.

Pe de alta parte, nici intretinerea cuptorului nu a fost mai simpla. Beneficiind de sistemul de autocuratare prin piroliza, resturile din cuptor vor fi carbonizate, astfel ca la final, este suficent sa cureti resturile de cenusa cu o laveta umeda.

Aparatul beneficiaza de un design foarte elegant, de culoare argintie, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane de tip touch prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite, precum vei putea monitoriza si timpul ramas pana la finalizarea programului. In plus, usa acestuia dispune de sistemul Soft-Closing, un mecanism special care va impiedica trantirea usii.

Dimensiunile cuptorului sunt de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm (l x L x A) si cantareste 40 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest cuptor si sustin ca este extrem de incapator si foarte elegant. Functiile din dotare sunt foarte diversificate, iar eficienta lor este una ridicata. De asemenea, sustin ca alimentele sunt preparate foarte bine, uniform, iar sistemul de autocuratare prin piroliza s-a dovedit a fi unul excelent. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Whirlpool AKZ9 6270 IX este un cuptor foarte bun, pe care il recomand cu toata increderea, iar din punctul meu de vedere, are cam tot ceea ce i-ar trebui. Este foarte incapator, extrem de economic si foarte bine dotat din perspectiva functiilor si tehnologiilor, iar clientii sunt si ei foarte multumiti. In plus, pretul de achizitie este avantajos in raport cu calitatea oferita.

Cuptor Whirlpool AKZ9 6270 IX

Review pe scurt: Whirlpool AKZ9 6270 IX

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Capacitate foarte mare
  • Numar mare de functii performante
  • Autocuratare prin piroliza
  • Eficienta energetica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *