22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Krups Picto Arabica EA811010 este un produs deosebit de care se vor indragosti cu siguranta cei ce obisnuiesc sa consuma cafea zilnic. Reuseste sa prepare bautura preferata in cele mai bune conditii, rezultatul fiind unul pe masura asteptarilor.

Espressor-ul Krups Picto Arabica EA811010 prezinta o putere de 1450 W si o presiune de 15 bari, reusind sa prepare de fiecare data o cafea gustoasa si foarte aromata. Sistemul Krups Thermoblock Compact reuseste sa creasca rapid temperatura pentru ca te bucura o cafea fierbinte inca de la prima ceasca. Avand un circuit mai scurt de distributie al apei, acesta va impiedica scaterea temperaturii.

Mai mult decat atat, datprota setarilor automate ale rasnitei metalice poti obtine un ristretto sau un espresso foarte aromat. Totodata, poti realiza setarile dorite si manual, in functie de preferinte: trei setari diferite ce permite o macinare fina sau o macinare grosiera. Materialele de calitate din care a fost realizat asigura rezultatele dorite.

Gratie duzei de abur poti prepara mai multe bauturi, chiar si un cappuccino cremos si delicios. In plus, gratie sistemului Quattro Force, espressorul asigura o rasnire cu apan la 20% mai rapida, o presare eficienta si un sistem de extractie avansat al cafelei.

In plus, sistemul anticalcar va asigura o durata de utilizare mai mare a aparatului, tinand calcarul la distanta.

Rezervorul de apa are o capacitate de 1.7 litri, iar compartimentul pentru cafea 260 grame.

Espressor-ul Krups Picto Arabica EA811010 ofera un design foarte elegant, carcas afiind de culoare neagra. Frontal, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite.Gratie pictogramelor acesta dispune de o interfata intuitiva ceea ce te va ajuta sa gasesti mai rapid toate setarile dorite.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt mai mult decat multumiti de acest produs si sustin ca functioneaza senzational, iar cafeaua este absolut delicioasa. Au comparat aparatul si cu alte modele de la firme concurente, insa intotdeauna s-au intors la acest model fiindca este intr-adevar unul dintre cele mai bune testate. Il recomanda cu toata increderea mai departe si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii

Espressor Krups Picto Arabica EA811010Krups Picto Arabica EA811010 este un aparat foarte bun pe care si noi il recomandam, fiindca ofera o flexibilitate atat de mare, incat intotdeauna cafeaua iese pe gustul nostru. In plus, este foarte usor de utilizat si de intretinut, ceea ce il face extrem de practic oriunde, atat acasa, cat si la birou.

 

Review pe scurt: Krups Picto Arabica EA811010

9.9

Pret

9.5/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

9.9/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sistem Quattro Force
  • Sistem Krups Thermoblock Compact
  • Rasnita din metal
  • Setare grad de macinare

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *