25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Studio Casa New Delicia Combi este un aparat interesant mai ales pentru persoanele care obisnuiesc sa consume cafea zilnic, avand  structura complexa si compacta. Permite prepararea diverselor tipuri de bauturi de la cafea sau ceai, pana la espresso si cappuccino. In plus, daca iti este incomod sa macini cafeaua si sa o prepari cu ajutorul port-filtrului, potii optima pentru prepararea acesteia la filtrul din stanga. Pentru cei ce prefera cappuccino, atunci trebuie sa stii ca aparatul detine un sistem special ce mixeaza burul, aerul si laptele pentru a obtine o spuma cremoasa si gustoasa. Dipsozitivul de spumare este acel accesoriu ce va fi folosit exclusiv in prepararea bauturilor ce contin lapte.

Espressor-ul Studio Casa New Delicia Combi detine o pompa puternica de 15 bari, reusind sa prepare bauturi de calitate in cele mai bune conditii, patrand aroma si deliciul cafelei. Este ideal pentru orice bucatarie, fiind foarte versatil si usor de folosit.In plus, dispune de o plita care va reusi sa mentina cafeaua calda pana ce aceasta va fi consumata.

Rezervorul de apa din dotare dispune de o capacitate de 1 litru, iar compartimentul pentru cafea permite adaugarea unei cantitati de pana la 276 grame. Spre deosebire de espressoarele automate, in cazul acestui model va trebui fie sa macinati cafeaua, ceea ce inseamna ca este necesara achizitionarea unei rasnite, fie sa o cumparati gata macinata.

Accesorii Studio Casa New Delicia Combi

In plus, aparatul este prevazut cu un design foarte modern si elegant, ce beneficiaza de o carcasa de culoare argintie in combinatie cu negru. Frontal, se afla panoul de control prin intermediul caruia realiza setarile dorite astfel incat bautura preferata sa iasa exact pe gustul tau.

Panoul control Studio Casa New Delicia Combi

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de aparat si sustin ca bautura preferata este preparata exact pe gustul lor, iar cei mai multi obisnuiesc sa consume cafea sau espresso. In plus, apreciaza faptul ca setarile dorite sunt realizate foarte usor, caci panoul de control este destul de intuitiv, iar modul de intretinere foarte facil. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Din punctul meu de vedere, Studio Casa New Delicia Combi este un aparat foarte bun, ce merita achizitionat intrucat se descurca eficient indiferent de bautura pe care doresti sa o prepari. Este usor de setat, astfel ca in cel mai scurt timp poti obtine bautura dorita preparata exact asa cum iti place.

Espressor cafea Studio Casa New Delicia Combi

Pareri pe scurt: Studio Casa New Delicia Combi

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.4/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru de cafea si preparare manuala
  • Sistem Cappuccino
  • Dispoziitv Spumare
  • Retete diversificate

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *