19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic ATC4970+ este un congelator foarte accesibil ca pret, ce presupune un mod de functionare simplu, dar eficient. In plus, nici nu ocupa mult spatiu in locuinta, motiv pentru care sunt de parere ca ar putea fi o alternativa buna, insa inainte de toate va invitam sa aflati cateva detalii utile despre produs.

Congelatorul Arctic ATC4970+ este prevazut cu o capacitate de 65 de litri. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Producatorii esitmeaza acest consum undeva la doar 170 kWh/an.

Compartimentare Arctic ATC4970+

Interiorul este organizat cu ajutorul a trei ladite destul de incapatoare, ce iti vor permite sa depozitezi alimentele in functie de natura lor pentru ca acestea sa nu poata imprumuta mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de inghet in decursul celor 24 de ore este de 3.5 kg.

Aparatul prezinta un design simplu ce se poate integra in orice fel de bucatarie. Usa este reversibila, prin urmare, va putea fi montata pe ce parte doresti.

Asigura o autonomie destul de mare, de pana la 15 ore, timp in care in cazul unei pene de curent nu vei avea de ce sa iti faci griji. De asemenea, este un electrocasnic silentios, astfel ca nivelul de zgomot nu va depasi 41 dB.

Fiindca sistemul de dezghetare este unul manual, este posibil ca periodic sa se depuna gheata pe peretii interiori. Prin urmare, va fi nevoie de dezghetarea periodica a aparatului si curatarea sa.

Dimensiunile aparatului sunt de 49.4 cm latime, 49.4 cm adancime si 83.9 cm inaltime, avand o greutate de 29.5 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de modul in care acest congelator isi face treaba si declara ca raceste eficient, fiind suficient de incapator pentru nevoile lor. De asemenea, apreciaza si modul silentios de functionare, precum si faptul ca nu ocupa mult spatiu in bucatarie. Prin urmare, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzii

Arctic ATC4970+ este un congelator eficient, care din punctul meu de vedere, ar putea fi o alternativa buna pentru cei ce sunt in cautarea unui congelator suplimentar la un pret accesibil. Functioneaza eficient, este destul de incapator si silentios, iar clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba.

Review pe scurt: Arctic ATC4970+

9

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimente inchise
  • Functionare silentioasa
  • Dimensiuni reduse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *