19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Saeco Poemia HD8423/19

Dorim sa discutam astazi despre espressor-ul manual Saeco Poemia HD8423/19, un aparat foarte cumparat, dar si foarte controversat. Ne-a atras atentia fiindca am ascultat si am citit foarte multe pareri despre el, altele care se contraziceau foarte mult, de aceea, am decis sa ii facem o analiza atenta si sa vedem care este, de fapt, adevarul.

Design

La prima vedere, aparatul dispune de o carcasa moderna, de culoare nearga. Frontal, este amplasat panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza setarile dorite. Masoara 20 x 26.5 x 29.7 cm (W x D x H) si cantareste 4 kg.

Specificatii

Saeco Poemia HD8423/19 este un espressor manual ce dispune de o putere de 950 W, fiind prevazut cu un rezervor de apa cu capacitatea de 1.25 litri. Poate fi utilizata atat cafea macinata, cat si capsule.

Este prevazut cu filtru special pentru a crea un strat cremos, pentru a obtine un deliciu de cafea.

Datorita presiunii ridicate de 15 bari, va fi extrasa intreaga aroma a cafelei.

Totodata, aparatul dispune de sistem de spumare a laptelui classic, care va transforma laptele intr-o adevarata crema delicioasa.

Parerea clientilor

In ceea ce priveste parerea cumparatorilor, ar fi multe de spus, insa vom prezenta esentialul. Cert este ca parerile sunt destul de impartite. Unii clienti au avut ghinionul de a primi produse defecte si, evident, au fost nemultumiti. La polul opus, se afla clientii care sunt foarte multumiti de espressor si care sustin ca prepara o cafea absolut delicioasa, iar ei, personal, il recomanda.

Concluzie

Saeco Poemia HD8423/19 este un espressor care isi face treaba eficient, usor de curatat si de utilizat. Stim ca parerile sunt destul de impartite, insa personal, as spune ca patania clientilor nemultumiti a fost un ghinion de a primi produse defecte. Totusi, nu putem generaliza si nu putem spune ca intreaga serie este defecta pentru ca este total neadevarat. Atat eu, cat si alti cumparatori am primimt un produs in buna stare de functionare, care a fost folosit chiar si zilnic la birou si nu am intampinat probleme. Daca esti interesat si de o oferta de pret actuala, intra aici.

 

8.7

Pret

8.8/10

Calitate

8.0/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • design placut
  • usor de utilizat
  • nu ocupa mult spatiu
  • sistem spumare lapte

Puncte slabe

  • putin zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *