19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Saeco Poemia HD8425/21

Iti place sa te delectezi in fiecare dimineata cu o cafea buna? Este o fire destul de atenta in alegerile pe care le face? Atunci trebuie sa faci cunsotinta cu un aparat foarte dragut si anume espressor-ul manual Saeco Poemia HD8425/21 pentru a vedea daca ajunge la nivelul asteptarilor tale. In continuare, ii vom realiza o analiza atenta si vom vorbi in detaliu despre fiecare aspect pe care consideram ca este important sa il cunosti.

Design

Aparatul dispune de un design foarte elegant si modern, carcasa fiind de culoare neagra. In partea de sus, se afla panoul de control prin intermediul caruia vei realiza comenzile dorite. Masurand 20 x 26.5 x 29.7 cm (W x D x H) putem spune ca nu ocupa tocmai mult spatiu in bucatarie.

Specificatii

Saeco Poemia HD8425/21 este un espressor manual ce dispune de o putere de 950 W, fiind ideal pentru prepararea cafelei preferate si espresso. Rezervorul de apa ofera o capacitate de 1.25 litri.

Este prevazut cu sistem clasic de spumare a laptelui, care va transforma laptele intr-o spuma densa, absolut delicioasa. Este necesar sa scufunzi sistemul respectiv in recipientul unde ai adaugat lapte, iar rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor.

Aparatul este potrivit pentru cafea macinata si paduri.

Prespunea ridicata de 15 bari permite extragerea eficienta a aromei din cafeaua macinata, pentru ca in final, bautura obtina sa aiba o aroma intensa.

Daca ai uitat sa opresti aparatul dupa utilizare, nu ai de ce sa iti faci probleme. Dupa 30 de minute, acesta se va opri automat.

Atat rezervorul de apa, cat si tava sunt detasabila, permitand astfel o curatare eficienta si rapida.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca acest espressor este un aparat bun, cu care si-au facut treaba foarte bine pana in acest moment. Cafeaua iese foarte buna, iar spuma este absolut delicioasa. Considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Saeco Poemia HD8425/21 este un model de espressor foarte simpatic, care face tot ceea ce promite, acesta fiind pana la urma cel mai important lucru. Nu promite ceea ce nu este capabil sa faca, iar asta ar reprezenta si o neseriozitate din partea producatorilor. Saeco doveste si de aceasta data ca produsele pe care le aduce pe piata sunt realizate cu simt de raspundere, iar aici iti lasam o oferta de pret foarte buna.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • sistem spumare lapte
  • oprire automata
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *