22 iunie 2024
Feliator Bosch MAS6151R

Feliator Bosch MAS6151R

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch MAS6151R

Esti in cautarea unui feliator bun pentru paine, legume, branza si mezeluri? Astazi ne-am propus sa discutam despre un astfel de aparat, si anume feliatorul Bosch MAS6151R, iar tu vei avea ocazia sa te convingi daca este ceea ce cauti sau nu.

Design

Feliatorul Bosch MAS6151R prezinta un design compact, avand culoarea rosie, imposibil fiind sa nu iasa in evidenta in sensul bun. Se va integra perfect in bucataria ta, fiind gata sa demonstreze tot ceea ce este capabil sa faca.

In privinta dimensiunilor, acesta prezinta 233 x 230 x 330 mm.

Specificatii

Bosch MAS6151R este un feliator extrem de util in bucatarie, avand o putere de 110 W. Este prevauzt cu functia Pulse cu tasta de siguranta pentru rezultate satisfacatoare.

De asemenea, este prevazut cu protectie la deget, dar si cu dispozitiv pentru fixarea alimentelor si ventuze pentru stabilitate ridicata.

Poti ajusta grosimea, pentru felii mai subtiri sau mai groase, in intervalul 0-15 mm.

Exista compartiment pentru stocarea cablului; cablul de alimentare avand lungimea de 1 m.

Functia impuls sau turbo garanteaza performanta absoluta la o simpla atingere a butonului. Cu ajutorul sau, este permisa desavarsirea aluaturilor sau actionarea accesoriile localizate in partea din spate.

Parerea clientilor

Clientii au spus ca sunt extrem de multumiti de modul de functionare al aparatului, deoarece isi face treaba exact asa cum promite. Se dezansambleaza foarte facil in asa fel incat sa il puteti spala usor. Estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Feliatorul Bosch MAS6151R, putere 110w, grosime felie max 15 mm, rosu este un electrocasnic bun, oricand bine venit in bucatarie. Isi face treaba foarte bine si reuseste sa felieze excelent alimentul dorit. Aici poti consulta o oferta foarte buna, dar si mai multe detalii.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • componente din palstic fara BPA
  • funcita Pulse
  • protectie la deget

Puncte slabe

  • trebuie apasat butonul de pornire pe toata durata felierii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *