25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Ferroli DivaCondens F24 E

Iti facem cunostinta cu una dintre cele mai economice centrale termice in condensare, lansate pe piata romaneasca, cel putin pana in acest moment. Este vorba despre centrala Ferroli DivaCondens F24 E ce dispune de o serie de functii interesante si foarte inteligente care va asigura un nivel maxim de calitate in ceea ce priveste rezultatele obtinute. Te invitam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Design

Centrala este prevazuta cu un design elegant si foarte placut, carcasa fiind alba. In partea de jos se afla panolul de control prin intermediul caruia vei putea seta parametrii doriti, iar alaturi se afla imprimat logo-ul Ferroli. Dimensiunile acesteia sunt de 40 x 33 x 70 cm (W x D x H) si cantareste 35 kg.

Specificatii

In ciuda faptului ca are o putere redusa ce nu depaseste 24 kW, centrala Ferroli DivaCondens F24 E, reuseste gratie randamentului superior de 103.5% sa asigure cele mai bune conditii si un confort termic ridicat, pentru un spatiu de pana la 170 mp. De asemenea, asigura un debit al apei foarte bun, ce atinge 14 litri/minut.

Eficienta energetica obtine si ea performante destul de bune, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica B pentru incalzirea apei din calorifere si A pentru incalzirea apei menajere. Reuseste sa obtina aceste performante datorita eficientei net superioare ale sistemului in condesare, ce se bazeaza pe reutilizarea energiei gazelor arse, in acest fel sporind randamentul si minimizand noxele evacuate.

Fiind un sistem de climatizare modern, presupune o inteligenta peste medie. Dispune de o serie de sisteme de coduri de avertizare pentru setarile de functionare improprii, in acest mod reusind sa faciliteze asistenta tehnica. Gratie placii electronice, deopotriva, foarte moderne, aceasta este compatibila si este prevazuta cu un cronometrostat modulant Open Therm, ce reuseste sa transmita anumite date intr-un interval scurt de timp.

Totodata, centrala ar putea fi racordata direct la un sistem de panouri solare, ceea ce ar insemna costuri mai mici, insa gradul de confort va fi ridicat.

Functia de protectie la inghet prezinta o importanta deosebita, indeosebi in perioadele in care esti absent o perioada mai mare de acasa. Aceasta implica mentinerea apei din instalatie la o temperatura suficient de ridicata pentru a nu permite inghetul, insa suficient de mica, incat consumul resurselor sa fie nesemnficativ.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un produs foarte bun de care sunt multumiti. Sustin ca sunt incantati de randamentul ei, dar si de consum si modul in care incalzeste locuinta. Au facut si o remarca peste care nu am trecut cu vederea. In situatia in care cineva era la baie si facea dus, iar daca la bucatarie se dadea drumul la apa calda, atunci debitul apei scadea. Dar, in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Concluzie

Ferroli DivaCondens F24 E este un model de centrala termica foarte interesanta ce are capacitatea de a iti asigura conditiile optime cu un consum redus de resurse. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

 

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • eficienta energetica
  • acopera suprafete destul de mari
  • posibilitatea racordarii la sistem de panouri solare
  • protectie la inghet
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *