22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light Pro SIA-2638

Indiferent ca iti place sau nu sa calci, este imposibil sa iesi din casa cu o camasa sifonata ori cu o pereche de pantaloni fara sa fi dat macar o data cu fierul de calcat pe ei. Nu stiu daca exista foarte multe persoane care sunt pasionate de calcat, iar acesta poate fi si unul dintre motivele pentru care nu ar avea de ce sa investeasca foarte mult intr-un astfel de aparat. Ei bine, dorim sa iti prezentam in continuare un fier de calcat foarte avantajos ca si pret – Star-Light Pro SIA-2638.

Design

Acest fier de calcat este prevazut cu un design foarte placut, avand carcasa alba in combinatie cu verde. Centrat, este amplasat butonul rotativ de unde vei putea alege tipul materialelor pe care urmeaza sa le calci, iar in partea de sus, vei putea adauga apa pentru calcatul cu aburi. Ca si dimensiuni, aparatul prezinta 293 x 124 x 142 mm ( W x D x H) si cantareste 1.4 kg.

Specificatii

Star-Light Pro SIA-2638 este un fier de calcat foarte interesant, avand o putere de 2600 W foarte eficienta pentru a calca rapid. Capacitatea rezervorului este suficient de mare, de 380 ml.

Talpa fierului de calcat este de ceramica. Va usura realmente munca, chiar si pentru materialele ceva mai pretentioase. Atunci cand talpa va trece peste suprafata hainelor, nu se va lipi de acestea. Aluneca usor, iar calcatul va deveni o adevarata metoda de relaxare.

In ceea ce priveste functiile aparatului, acestea sunt destul de diversificate, pentru a asigura un calcat cat mai facil.

Debitul de abur este de 25 g/min.

Vei putea calca hainele chiar si pe umeras, fiindca dispune de functia calcare pe verticala. Aceasta functie are la baza tehnologia de calcare pe baza de vapori de apa.

Functiile din dotare prevad si materiale precum bumbac, lana, satin, matase ori jeans. Temperatura va fi adaptata automat in functie de tipul materialelor, iar acestea vor fi perfect netezite.

Inevitabil se vor acumula reziduuri in interior ori prin intermediul orificilor talpii ceramice, insa acestea vor fi automat indepartate prin intermediul functiilor anticalcar si autocuratare. In consecinta, nu va trebui ca dupa fiecare utilizare sa cureti fierul de calcat, fiindca resturile vor fi eliminate singure.

Exista si sistem antipicurare pentru a nu mai aparea pete de apa pe haine in timp ce calci.

Cablul de alimentare este suficient de lung, de 1.9 m.

Parerea clientilor

Nu am neglijat nici ceea ce considera ceilalti cumparatori despre produs, astfel ca am realizat un mic rezumat. Acestia sunt de parere ca este un fier de calcat ce isi face treaba foarte bine si ar putea concura cu brio cu unele modele aflate in portofoliile mariilor firme, dar care se regasesc la un pret chiar poate dublu. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Fierul de calcat Star-Light Pro SIA-2638 este un electrocasnic ce nu poate lipsi din casa, indiferent ca vrem sau  nu. Cu atat mai mult atunci cand nu iti place sa calci, iti recomandam sa achizitionezi un aparat care sa simplifice munca si sa iti sporeasca treaba. Aici poti vedea si o oferta de pret excelenta.

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.1/10

Puncte forte

  • calcare pe verticala
  • talpa ceramica
  • sistem anti-calcar, auto-curate si anti-picurare

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *