25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tefal Turbo Pro FV5615E0

Fiindca seria aparatelor de calcat Tefal nu se incheie aici, revenim cu un nou model de fier de calcat. Vom discuta in continuare despre fierul de calcat Tefal Turbo Pro FV5615E0, caruia ii vom realiza o analiza atenta pentru a verifica daca este un produs fiabil ce merita achizitionat.

Design

Aparatul dispune de un design placut si foarte modern carcasa fiind albastra. Manerul a fost special conceput pentru a fi usor de manevrat.

Specificatii

Tefal Turbo Pro FV5615E0 ofera o putere generoasa de 2600 W, astfel ca talpa se va incinge foarte rapid. Datorita cantitatii mari de abur produsa, fierul va reusi sa inlature si cele mai pronuntate cute.

Talpa Durilium AirGlide Autoclean aisgura o alunecare foarte buna pe suprafata tuturor tipurilor de materiale. De asemenea, nu se lipseste si se curata foarte usor.

Fierul se va opri automat, dupa 8 minute de inactivitate, in cazul in care va fi lasat in pozitie verticala si dupa 30 de secunde daca este lasat pe talpa.

Parerea clientilor

Clientii au avut pareri destul de diversificate. Cert este ca talpa este foarte buna, insa unii cumparatori s-au plans de faptul ca ar picura in timpul calcarii. Insa, alti clienti au completat faptul ca este foarte probabil ca fierulsa nu fie folosit corect. Nu trebuie depasit nivelul maxim al rezervorului cu apa, iar fierul trebuie lasat sa se incinga pentru a atinge temperatura optima.

Concluzie

Tefal Turbo Pro FV5615E0 este o masina de calcat usor de manevarat, cu care iti vei face treaba facil. Talpa prezinta o eficienta ridicata, astfel incat va aluneca foarte facil pe suprafata hainelor si nu se va lipi. Aici poti consulta o oferta de pret excelenta pentru acest aparat!

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • putere mare
  • Talpa Durilium AirGlide Autoclean
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *