24 aprilie 2024
Aspirator cu sac Heinner HVC-MBL1400-V2

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Heinner HVC-MBL1400-V2 este un aspirator eficient vandut la un pret foarte accesibil despre care am ales sa discutam in cadrul acestui material. Ar putea fi o varianta foarte convenabila, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Aspiratorul cu sac Heinner HVC-MBL1400-V2 este prevazut cu o putere de aspirare de 170 W reusind sa aspire eficient orice tip de suprafete dure si chiar si covoare. Puterea acestuia poate fi reglata usor cu ajutorul variatorului de putere in functie de suprafata pe care doriti sa o aspirati. Murdaria este colectata intr-un sac din material textil ce ofera o capacitate generoasa de 3 litri. Filtrul HEPA din dotare asigura o calitate imbunatatita a aerului, astfel ca va retine eficient impuritatile din aer, eliberand astfel un aer mai curat.

Pentru o aspirare cat mai eficienta chiar si in zonele mai putin accesibila, aspiratorul a fost prevazut cu un accesoriu pentru spatii inguste. In plus, lungimea tijei se poate regla si ea foarte usor in functie de situatie.

Datorita dimensiunilor reduse, aparatul ocupa foarte putin spatiu de depozitare. In plus, greutatea acestuia este de doar 2.6 kg, astfel ca poate fi mutat foarte usor dintr-un loc in altul. In acest sens, a fost prevazut si cu roti mari si rezistente.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta inregistreaza 76 dB. Deci, discutam despre un model  destul de silentios.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest aspirator care i-a surprins in mod placut. Sustin ca aspira excelent chiar si reglat pe putere mica, este usor de manevrat si presupune un mod de functionare foarte silentios. Sunt de parere ca au facut o alegere excelenta, al carui raport calitate/pret este unul extrem de bun.

Concluzie

Heinner HVC-MBL1400-V2 poate fi o varianta foarte convenabila, aparatul reusind sa aspire excelent locuinta, oferind rezultate bune. Este silentios, economic si poate fi o alegere inspirata in materie de aspiratoare cu sac pe care o recomand.

Aspirator cu sac Heinner HVC-MBL1400-V2

Review pe scurt: Heinner HVC-MBL1400-V2

9.8

Pret

10.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere de aspirare buna
  • Filtru HEPA
  • Sac incapator
  • Silentios

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *