25 iulie 2024
Aspirator fara sac Heinner HVC-MC700WB

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Heinner HVC-MC700WB este un aspirator foarte accesibil ca pret, de la care, initial, nu am avut foarte multe asteptari, insa, vreau sa va spun ca pe mine m-a surprins in mod placut. Desi este un aparat mic, eficienta sa este una mai mult decat decenta.

Aspiratorul  Heinner HVC-MC700WB prezinta o putere de 700 W si o putere de aspirare de 140 W. Faptul ca nu detine sac reprezinta, din punctul meu de vedere, un avantaj. Acesta a fost inlocuit cu un recipient foarte practic, ce ofera o capacitate suficient de mare, de 2 litri. Atunci cand se umple, acesta trebuie detasat, iar murdaria aruncata la gunoi. Nimic mai simplu!

Datorita sistemului de filtrare avansat – HEPA 10, particulele de praf sunt retinute in interiorul aparatului, iar aerul eliberat este mult mai curat. De asemenea, beneficiaza de o perie standard si de un accesoriu pentru spatii inguste, astfel incat sa putem patrunde mai usor in spatii precum cele de sub mobila, dupa canapele si asa mai departe.

In ceea ce priveste design-ul sau, este un produs dragut, prevazut cu o carcasa de culoare albastra in combinatie cu alb.In partea de jos, se afla butoanele prin intermediul carora putem porni aparatul, derula cablul si asa mai departe.

Referitor la zgomotul produs, din punctul meu de vedere, este rezonabil, fiindca indregistreaza 78 dB. Totodata, cablul de alimentare are o lungime de maxim 5 metri.

Pareri de la clienti

Clientii sunt placut surprinsi de produs si sustin ca este un aparat care isi face treaba foarte bine. Este micut ideal pentru apartamente sau garsoniere, aspira eficient suprafetele dure si este usor de manevrat. Din punctul lor de vedere, fiindca indeplineste toate cerintele, reprezinta o achizitie reusita si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Heinner HVC-MC700WB este un produs rezonabil, care vine la pachet cu un pret destul de mic, despre care pot spune ca functioneaza in parametrii optimi. Aspira destul de bine casa, este usor de manevrat si de depozitat, fara sa ocupe mult spatiu. Din punctul meu de vedere, ar putea constitui o solutie viabila chiar si pentru cei cu un buget mai mic.

Aspirator fara sac Heinner HVC-MC700WB

Pareri pe scurt: Heinner HVC-MC700WB

9

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Dimensiuni reduse
  • Usor de manevrat
  • Filtru HEPA
  • Fara sac

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *