25 iulie 2024
Iaurtiera Oursson FE1105/RD

Iaurtiera Oursson FE1105/RD

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Oursson FE1105/RD

Iti doresti un stil de viata sanatos sau, cel putin, echilibrat? Atunci trebuie sa acorzi, in primul rand, putina atentie alimentatiei, pentru ca de aici pleaca totul. In dorinta de a consuma alimente cat mai sanatoasa si mai putin procesate, iti propunem sa iti indrepti atentia si catre o iaurtiera Oursson FE1105/RD care te-ar putea ajuta in decizia pe care ai luat-o.

Design

Iaurtiera Oursson FE1105/RD prezinta un design compact si modern, avand carcasa de culoare visinie. Din acest punct de vedere, iaurtiera arata foarte bine si are dimensiunile de 16.6 x 24 x 26.8 cm cu o greutate  de 1.89 kg. Altfel spus, nu va fi dificil de depozitat.

Specificatii

Cu ajutorul acestei iaurtiere, vei reusi sa pregatesti iaurt chiar la tine acasa prin metoda termostatica, dar si aluat dospit si o gama variata de bauturi ce au la baza produse alcoolice fermentate partial.

Este prevazut cu 8 borcane de ceramica, dar si cu timer care te va avertiza cand programul s-a terminat. Recipientul prezinta un grad ridicat de rezistenta fiind fabricat din ceramica, si reuseste sa pastreze uniform temperatura.

Prezinta trei trepte de viteza si o capacitate de 1.5 litri.

Oprirea se realizeaza in mod automat, dupa terminarea programului.

De asemenea, este prezenta si protectia la supraincalzire pentru a evita eventualele incidente nedorite.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest aparat si afirma necesitatea lui in bucatarie. Este recomandat mai ales in cazul in care aveti copii. Au apreciat raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Iaurtiera Oursson FE1105/RD, 1.5L, LCD, Functie fermentare, 8 recipiente ceramica, Visiniu este un aparat oricand bine venit in bucatarie, care te va ajuta sa adopti un stil de viata mai sanatos si mai echilibrat. Il recomand cu mare incredere, iar aici va las o oferta de pret foarte buna.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • pret accesibil
  • recipient rezistent

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *