25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

LG Standard Plus P09EN

Indrazneste sa infrunti temperaturile caniculare si creeaza-ti propriul confort. Apeleaza la aparatul de aer conditionat care ti se potriveste cel mai bine, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara.  LG Standard Plus P09EN face parte din seria aparatelor performante cu tehnologii inovatoare, despre care vom discuta pe larg, in continuare.

Design

Unitatea interna prezinta un design discret, elegant, avand carcasa de culoare alba. Cu atat mai mult va fi o prezenta discreta daca il vei amplasa pe un perete in aceeasi nuanta. Prezinta urmatoarele dimensiuni: 837 mm lungime, 308 mm latime si 189 mm inaltime, cantarind 8.7 kg.

Unitatea externa masoara 717 mm lungime, 483 mm latime si 230 mm inaltime, cu o greutate de 28 kg.

Specificatii

LG Standard Plus P09EN este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 25 mp, fiind potrivit pentru incaperi de aproximativ 25 mp. Totodata, aparatul este incadrat in clasa de eficienta energetica A++ pentru racire si clasa A+ pentru incalzire, astfel garantand un consum redus de energie.

Aparatul dispune de tehnologie Inverter ce presupune eficientizarea activitatii aparatului, prin functionarea graduala a compresorului. Conditiile climaterice dorite vor fi atinse mai rapid, iar ulterior va fi necesara doar mentinerea sa. In plus, pe cicluri lungi, poti observa economii la energia electrica, cu cel putin 40%.

Filtrul Dual Protection are capacitatea de a elimina micr-particulele, chiar si virusurile, bacteriile si alergenii, pentru un mediu mai sanatos. Totodata, filtrul are dubla protectie, fiind capabil sa elimine in proportie de 99.9% bacteriile din aer, timp de 18 ore. Filtrul Cleaning Filter a fost gandit pentru a fi manevrat si curatat mai rapid. Vor fi emisi ioni negativi care au rolul de a steriliza aerul care circula prin echipamentele de climatizare, dar elimina si substantele daunatoare sau mirosurile neplacute din interiorul incaperii.

Aparatul dispune de o serie de functii, concomitent cu cele doua de baza – racire si incalzire:

  • Dezumidificare – presupune stabilirea unui nivel optim de umiditate in aer pentru a evita crearea disconfortului sau formarea mucegaiului.
  • Ventilatie – recircularea aerului pentru mentinerea unei temperaturi constante. Prezinta 6 trepte cu un debit maxim de 690 mc/h, fara a isi modifica temperatura.
  • Modulul Sleep/Night – iti va oferi un somn linistit, prin crearea celor mai bune conditii. Nu vor exista variatii mari de temperatura si nici zgomotul produs de aparat in timpul functionarii, ruland in regim silentios.
  • Functia Jet Cool – intensifica activitatea aparatului. Are capacitatea de a reduce temperatura din camera pana la 18 grade Celsius in doar 30 de minute. Dirijarea aerului cald vizeaza incalzirea eficienta a incaperii, prin trimiterea in jos a aerului cald. Dirijarea aerului rece presupune o racire eficienta, prin transferarea aerului in sus cu paletele setate la cea mai mica pozitie.
  • Auto Cleaning – presupune mentinerea uscata a vaporizatorului, pentru evitarea formarii mucegaiului sau aparatiei bacteriilor.

Functia Active Energy Control – ofera posibilitatea de a selevta nivelul de conum de energie in patru moduri: sarcini de normal 100% racire, 80% – consumul fiind de 77%, 60% din capacitatea de racire – inregistrand un consum de 51% si 40% din capacitatea de racire.

Functia inteligenta Smart Diagnosis permite identificarea unei probleme cu ajutorul smartphone-ului, avand acces mai rapid la informatiile referitoare la problema cu care se confrunta aparatul.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat eficient care functioneaza foarte bine si nu i-a dezamagit. Raceste foarte bine camera in timp util, iar noaptea nici nu ii simt prezenta. In plus, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat LG Standard Plus P09EN este un produs foarte eficient, pe care il recomandam cu incredere. Dispune de filtru performant ce va tine la distanta toate particulelel de praf, poluare, dar cel mai important, virusurile, bacteriile si alergenii. Prezinta functii diversificate pregatite sa faca fata oricarei situatii. Pentru a verifica cea mai recenta oferta de pret, intra aici.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • tehnologie Inverter
  • filtru avansat

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *