22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Bosch MFW68660

Masina de tocat face parte dintr electrocasnicele care nu pot lipsi din nicio bucatarie. Bosch ne propune cateva modele de masini de tocat foarte interesante si eficiente, aici poti vedea toate modelele. Insa, de aceasta data, ne vom opri asupra unui singur model si anume masina de tocat Bosch MFW68660.

Design

Masina dispune de un design placut, compact, carcasa fiind argintiu cu negru. Vei porni si opri masina cu ajutorul butonului amplasat lateral. Dimensiunile acesteia sunt de 25.4 x 19.9 x 29.5 cm (D x H x W) , avand o greutate de 6.19 kg.

Specificatii

Bosch MFW68660 este o masina de tocat ce inregistreaza o putere de 2200 W si o capacitate de 4.3 kg/min. Functia reverse este eficienta in prevenirea blocajelor aparute in timpul functionarii, moment in care aparatul va rula in sens invers.

Este echipata cu un motor ce asigura calitate exceptionala, astfel discutam despre o fiabilitate ridicata.

Prezinta patru cilindri pentru razuire si feliere, astfel incat sa obtii salatele preferate in cel mai scurt timp.

Bosch MFW68660 dispune de trei site care au urmatoarele marimi: 3, 4.8 sau 8 mm.

Este prevazuta cu o gama variata de accesorii si anume:

  • accesoriu pentru carnati
  • accesoriu pentru rosii
  • accesoriu pentru impingere
  • accesoriu kebbe
  • tava pentru alimentare
  • tambrue pentru feliere

Pentru a fi un produs cat mai practic in orice bucatarie, a fost prevazut cu sistem de stocare al cablului pentru a nu ocupa spatiu inutil.

Parerea clientilor

Cei care au cumparat deja masina, sunt de parere ca este un aparat foarte eficient. Au tocat diverse tipuri de carne, dar si rosii si se pare ca de fiecare data i-a ajutat extrem de mult. In plus, au mai observat si apreciat faptul ca in timp ce toca rosii, nu au sarit stropi imprejur. Fara doar si poate, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Poti opta cu incredere pentru masina de tocat Bosch MFW68660 fiindca este un aparat extrem de eficient si util in orice bucatarie. Clientii sunt foarte incantati de acest produs, drept pentru care i-au acordat calificative foarte bune. Aici gasesti o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

9.5

Pret

9.0/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.3/10

Puncte forte

  • putere mare
  • capacitate mare
  • accesorii diverse

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *