25 mai 2024
Masina de paine Star-Light MPD-700W

Masina de paine Star-Light MPD-700W

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light MPD-700W

Te-ai saturat de painea plina de substante nocive din comert? Atunci este timpul sa te orientezi asupra unei masini de painea, iar astazi discutam de masina de paine Star-Light MPD-700W, un adevarat ajutor in bucatarie. Te invitam in continuare sa urmaresti acest articol, unde vor fi prezentate informatii relevante si obiective.

Design

Masina de paine Star-Light MPD-700W prezinta un design compact si foarte modern, fiind ideal pentru orice bucatarie. Prezinta carcasa de culoare gri, iar in partea superioara, este prevazuta cu un panou de control cu afisaj digital LCD, invelisul exterior fiind rece.

Specificatii

Star-Light MPD-700W este un model de masina de facut paine avand o capacitate de 900 g. Detine o putere de 700 W si este prevazuta cu 12 programe, printre care:

  • Program pentru pornire intarziata – este foarte necesar deoarece te va ajuta sa prepari painea in timp ce dormit, dimineata te vei putea bucura de paine proaspata
  • Program rapid – cu ajutorul acestui program, poti prepara paine de dimensiuni mici, perfecte pentru un mic dejun in familie

Gradul de rumenire poate fi setat pe trei trepte, in functie de cat de rumenita vrei sa fie painea.

Accesoriile cu care masina vine la pachet sunt:

  • cana de masurat
  • lingura

Parerea clientilor

Clientii sunt incantati de achizitia facuta, sustinand ca este un produs bun de care sunt multumiti. Painea este foarte bine coapta si rumenita in functie de preferinte. Manualul de utilizare iti va fi de mare ajutor pentru a obtine rezultate maxima. Prin urmare, apreciaza raportul calitate/pret bun.

Concluzie

Masina de paine Star-Light MPD-700W, 12 programe, 900 g, Inox este un electrocasnic intotdeauna bine venit in bucatarie, pe care il recomand. Nu este foarte pretentios, usor de folosit, iar clientii au fost foarte multumiti. Pentru mai multe detalii si o oferta excelenta intra aici.

 

 

8.9

Pret

8.9/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *