22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light MGO-600W

Oricare ar fi obiceiul tau de a gati, daca face acest lucru frecvent sau doar ocazional, cert este ca intotdeauna vei avea nevoie de o masina de tocat. Si avem pentru tine chiar o masina de tocat draguta si eficienta la un pret neasteptat de mic. Vorbim in continuare despre masina de tocat Star-Light MGO-600W, ce ar putea fi o optiune si pentru tine, fiindca s-a dovedit a fi un electrocasnic ce functioneaza in parametrii optimi.

Design

Masina de tocat prezinta un design  placut, nu foarte complex, carcasa fiind alba cu negru. Butonul de pornire si oprire se afla amplasat lateral, iar acest lucru nu este intamplator, ci pentru a iti fi la indemana. In partea de sus, vei adauga carnea ce urmeaza sa fie tocata.

Ca si dimensiuni, aparatul detine 260 x 154 x 304 mm ( D x H x W), avand o greutate de 2.95 kg.

Specificatii

Star-Light MGO-600W este o masina de tocat ce inregistreaza o putere de 600 W si capacitate de tocare de 1kg/min. Aceasta masina te va ajuta sa pregatesti mai rapid alimente precum ar fi carnati, chiftele, sucuri de tomate si asa mai departe. Eficienta si usor de utilizat, aceasta iti va imbunatati intreg procesul culinar.

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul de pornirea, iar masina va toca singura, fara interventia ta. De asemenea, vei putea prepara propriile sucuri chiar la tine acasa, fiindca este un aparat multifunctional, pe care l-ai putea utiliza si pe post de storcator de fructe si legume.

Star-Light MGO-600W este dotata cu trei site de taiere, pe care le vei monta in functie de cat de mare iti doresti sa fie bucatile de carne maruntite. In acelasi timp, accesoriile pentru sucurile de tomate iti vor permite sa pregatesti sucuri din rosii proaspat culese.

Nu lipseste din dotare nici functia reverse care va porni in cazul in care de cutitul tocatorului se va lipi vreun tesut dur care sa blocheze aparatul.

Accesoriile incluse in acest pachet sunt:

  • cele trei site pe care le-am mentionat, fabricate din metal ce au un diametru cuprins intre 3.5 si 7 mm
  • accesoriu kebbe
  • accesoriu pentru impingere
  • accesoriu pentru carnati
  • tava de alimentare

Piciorusele anti-alunecare ofera un plus de stabilitate aparatului pentru a nu aluneca in timp ce functioneaza.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt incantati de  modul in care acest aparat functioneaza. In contextul in care este intr-o anumita masura un aparat multifunctional, acest lucru a prezentat un mare avantaj inaintea cumparatorilor. Au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Masina de tocat carne Star-Light MGO-600W face partea din seria electrocasnicelor eficiente si ieftine. Il poti folosi atat pentru a marunti carne, dar si pentru a prepara sucurui proaspete din fructe si legume. Este usor de curatat, dar si de utilizat, iar aici poti consulta cel mai avantajos pret.

9.3

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • usor de curatat
  • pret foarte avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *