17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Bosch MFQ36460 este un mixer cu bol foarte practic in orice bucatarie, iar personal, consider a fi o varianta mult mai practica si comoda un astfel  de mixer in detrimentul celor clasice, de mana. Acest model poate face treaba in locul tau, iar in timp ce el mixeaza ingredientele, tu te poti ocupa de altceva, astfel reusind sa scutesti timp. In plus, partea si mai interesanta este ca poate fi folosit atat ca mixer cu bol, cat si ca mixer de mana.

Design

Aparatul beneficiaza de un design foarte simplu, avand o carcasa alba. In partea de sus, se afla panoul de control, prin intermediul unor butoane cu ajutorul carora vei putea porni si opri aparatul, precum si modifica viteza acestuia. Are o greutate de 1.86 kg, iar in cazul in care doresti sa il detasezi si sa il folosesti ca si mixer de mana, trebuie sa stii ca este foarte usor de manevrat.

Specificatii

Bosch MFQ36460 este un mixer cu bol prevazut cu o putere de 450 W, suficient de mare incat sa poti prepara simplu si rapid orice tip de aliment. Dispune de 5 trepte de viteza alaturi de functia Turbo, putand fi adaptate in functie de continutul pe care doresti sa il obtii. Practic, poti prepara de la piureuri, creme pana la blaturi si multe altele.

Este un aparat foarte usor de folosit, dar si de manevrat, iar acest lucru se datoreaza si manerului cauciucat de tip soft touch. In plus, vine la pachet cu doua teluri turbo si doua spirale pentru framantat.

In ceea ce priveste intretinerea aparatului, nu va fi nimic complicat. Componentele acestuia, inclusiv bolul, pot fi adaugate fara probleme in masina de spalat vase, iar efortul vostru in acest caz va fi nesemnificativ.

Pareri de la clienti

Clientii s-au declarat foarte multumiti de acest model de mixer cu bol si sustin ca, din punctul lor de vedere, a fost cea mai buna alegere. Au declarat ca este foarte usor de utilizat, eficient, bine finisat si silentios. De asemenea, datorita motorului puternic, a facut fata cu brio oricarei situatii. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Mixerul Bosch MFQ36460 ar putea fi o alternativa de luat in calcul, deoarece este un produs bun care se vinde la un pret avantajos. Eficienta acestuia este una foarte mare intrucat te ajuta sa scutesti timp considerabil, timp in care vei putea face altceva pentru a termina treaba in bucatarie mai rapid. Personal, consider ca este o investitie ce merita fiecare banut, fiindca constiutie un real ajutor.

 

Review pe scurt: Bosch MFQ36460

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de folosit si confortabil
  • Puternic
  • Nivel zgomot redus
  • Accesoriile pot fi spalate in masina de vase

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *