22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips HD9015/30

Este stiut faptul ca painea din comert nu doar ca nu aduce niciun beneficiu organismului, ci este chiar nociva, din pricina anumitor ingrediente care nu prea aveau ce cauta in compozitia sa. Atunci, consider ca singura alternativa sigura pentru sanatatea noastra este achizitonarea unei masini de facut paine, iar in acest review vom discuta despre modelul Philips HD9015/30.

Design

Aparatul beneficiaza de un design compact, carcasa fiind alba. In partea superioare, vei regasi panoul de comanda prin care vei programa masina, dar si fereastra ce iti va permite sa supraveghezi indeaproape coacerea painii.

Specificatii

Philips HD9015/30 este o masina de paine ce ofera o capacitate de maxim 1 kg, dar care iti ofera posibilitatea de a prepara paine in functie de doua dimesiuni si anume: 750 sau 1 kg. In principiu, ideea este sa pregatesti cata paine consumi, pentru a nu face inutil risipa.

In cazul in care vrei sa incerci o reteta noua, ceva mai speciala, ei bine, masina te va avertiza prin intermediul semnalelor sonore, ca ar mai trebui adaugate anumite ingrediente.

Masina este dotata cu 12 programe, iar cel mai important de retinut este faptul ca nu doar vei putea testa fel de fel de retete de paine, ci foarte usor poti pregati gem, cozonaci, aluat de pizza si asa mai departe.

Gratie celor trei setari de rumenire, vei pregati painea exact pe gustul tau.

Pe tot parcursul prepararii painii, invelisul exterior se va mentine rece, astfel evitand incidentele nedorite.

Exista posibilitatea programarii masinii, pentru a isi incepe activitatea la o anumita ora care iti convine.

De asemenea, cand esti grabit poti apela la programul rapid pentru ca painea sa fie gata in timp util.

Masina este prevazuta cu o serie de accesorii foarte utile: forma de coacere de pana la 1 kg, pahar gradat, lingura si paleta.

Parerea clientilor

Utilizatorii sustin ca este o masina foarte interesanta si eficienta, cu care s-au imprietenit destul de rapid. Sustin ca este usor de programat si urmand atent retetele, au avut si rezultate pe masura. Totodata, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Philips HD9015/30 este un model foarte interesant, simplu de utilizat, care iti va permite prepararea celei mai delicioase paini. Mai mult decat atat, poti pregati gem, cozonaci, aluat de pizza fara ca tu sa depui un minim de efort. Aici poti beneficia de o oferta de pret rezonabila.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • 12 programe de coacere
  • programare intarziata
  • 2 dimensiuni de paine
  • semnal adaugare ingrediente

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *