19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este o statie de calcat destul de buna, ce reuseste sa calce foarte bine orice tip de material, destul de rapid. Pot spune ca usureaza munca si nu trebuie insistat asupra locurilor care au fost deja acoperite.

In primiul rand, am apreciat la statia de calcat Philips PerfectCare Viva GC7035/20 faptul ca este foarte usor de utilizat, iar pentru a obtine rezultate bune la calcat, nu sunt necesare multe setari in acest sens. Mai mult decat atat, este potrivit pentru orice tip de material, chiar si pentru cele delicate precum matase, casmir, lana sau poliester.

Gratie sistemului OptimalTEMP, procesorul de control inteligent ofera o precizie foarte mare temperaturii talpii, iar generatorul de abur ProVelocity asigura o calcare de pana la 2 ori mai rapida. Talpa Steam Glide Plus asigura o alunecare foarte buna pe suprafata hainelor, indiferent de material. In plus, varful ascutit cu aburi, permite patrunderea si in zonelor mai greu accesibile pentru rezultate la fel de bune.

Jetul de abur este suficient de puternic, incat sa permite o netezire eficienta cutelor, intr-un timp destul de scurt. Astfel, aburul reuseste sa penetreze tesatura, facand ca intreaga activitate sa se desfasoare mai usor si mai rapid. Rezervorul mare de apa cu capacitatea de 1.7 litri asigura o calcare fara intreruperi. Astfel, nu va fi necesara realimentarea acestuia intr-un interval foarte scurt de timp in cadrul aceleiasi sesiuni de calcat.

In momentul in care este necesarea activarea detartrarii statiei, va aparea un memeto pentru curatare. In cazul in care detartrarea nu se realizeaza dupa o ora de la aparitia respectivului mememto, functia de abur se dezactiveaza in mod automat. In plus, statia se poate transporta foarte usor, prin fixarea fierului astfel incat sa ii asigurati conditii sigure de transport.

Aparatul are nevoie de doar 2 minute pentru a se incalzi, dupa care veti putea trece la treaba. Lungimea cablului este de 1.8 metri, iar lungimea furtunului este de 1.6 metri.

Dimensiunile statiei sunt de 32.2 cm latime, 23.6 cm inaltime si 19.4 cm adancime, avand o greutate de 4.1 kg.

Pareri de la clienti

Persoanele care au achizitionat aceasta statie si o folosesc frecvent sustin ca aceasta isi face treaba foarte bine, netezeste eficient cutele, este usor de folosit, dar si de manevrat. Sunt multumiti in mare parte de modul in care isi face treaba si chiar ii ajuta mult, simplificandu-le munca. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Philips PerfectCare Viva GC7035/20 este o statie de calcat cu care iti poti face treaba foarte bine, fiind o alternativa eficienta si usor de folosit. Personal, nu pot spune ca m-a deranjat ceva la ea, ci din punctul meu de vedere, orice gospodina si-ar putea face treaba foarte bine cu ajutorul acestei statii.

Review pe scurt: Philips PerfectCare Viva GC7035/20

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Talpa Steam Glide Plus
 • Jet de abur puternic
 • Sistem anti-calcar
 • Usor de manevrat

Puncte slabe

 • Nu au fost identificate

1 thought on “Review Philips PerfectCare Viva GC7035/20 – statie de calcat cu talpa Steam Glide Plus

 1. Pret

  8

  Calitate

  9.3

  Fiabilitate

  9.5

  Design

  9

  Am cumparat acum cateva luni aceasta statie si sunt multumita de ea. Este usor de folosit si imi place cum netezeste hainele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *