19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Philips Power Life FC8453/91

Chiar si cand vine vorba de curatenie, calitatea electrocasnicelor face diferenta. Este important sa apelezi la un aspirator eficient, daca iti doresti ca munca ta sa fie simplificata. Un produs mai putin bun te va incurca mai mult, de aceea recomandarea noastra este sa fii atent de fiecare data cand vrei sa achizitionezi ceva. Vom discuta in continuare despre un aspirator foarte simpatic si anume Philips Power Life FC8453/91,

Design

Aparatul este prevazut cu o carcasa draguta, de culoare albastra. In partea de jos, se afla butoanele prin intermediul carora vei detine controlul aparatului. Este relativ mic si usor, astfel ca va fi simplu de manevrat. Masoara 40.6 cm latime, 22 cm inaltime si 28.2 cm adancime, avand o greutate de 4.2 kg.

Specificatii

Philips Power Life FC8453/91 este un aspirator cu sac prevazut cu o putere de 1500 W si o capacitate de colectare suficient de mare de 3 litri.

Este prevazut cu cap de aspirare TriActive care presupune 3 actiuni de curatare dintr-o singura miscare: deschide usor covorul, aspira obiectelel mari prin orificiul din fata si matura foarte bine praful si mizeria din zonele greu accesibile cum ar fi mobila si de-a lunguil peretilor. In plus, mai este prevazut cu perie mica si accesoriu pentru spatii inguste.

Dupa cum am mai specificat, aspiratorul este prevazut cu sac din hartie. Personal, as fi preferat sa nu aiba sac, ci recipient de colectare, insa privind si partea buna a lucrurilor, acesta are o capacitate suficient de mare. Totusi, va trebui inlocuit cand se va umple.

Cablul are o lungime de 5 metri, iar raza de operare va ajunge pana la 8 metri.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 85 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati de acest aspirator si declara ca are o putere suficient de mare, deci aspira eficient. Intr-adevar sacul este foarte mare, deci nu va trebui schimbat foarte des. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Philips Power Life FC8453/91 este un aspirator foarte eficient, care functioneaza in parametrii optimi. Il recomandam cu incredere pentru ca isi face treaba, fara indoiala, foarte bine si nu au fost identificate probleme majore. Aici poti gasi si o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • aspirare eficienta
  • capacitate mare de colectare
  • cap de aspirare TriActive
  • usor de manevrat

Puncte slabe

  • lipsa variator de putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *