22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Power Pro Compact FC8476/92

Activitatea in sine de a face curat poate deveni mai placuta, cat timp ai la dispozitie toate ustensilele necesare pentru a iti usura munca. Aspiratorul fara sac Philips Power Pro Compact FC8476/92 este un model foarte interesant care promite sa aduca o eficienta pe masura. Te invitam in continuare sa afli tot ceea ce te intereseaza despre produs!

Design

Aspiratorul este prevazut cu un design placut, carcasa fiind de culoare gri. Prezinta maner ergonomic, ceea ce face facila manevrarea sa, dar si datorita dimensiunilor reduse: 40.6 cm latime, 23.8 cm inaltime si 28.5 cm adancime. avand o greutate de 4.5 kg.

Specificatii

Philips Power Pro Compact FC8476/92 este un aspirator fara sac, ceea ce consider ca ar constitui un avantaj. Sacul este inlocuit cu un recipient ce are o capacitate de colectare de 1.5 litri, care este curatat foarte usor. Trebuie doar sa il detasezi, sa arunci murdaria la cosul de gunoi, dupa care sa il atasezi la loc.

Tehnologia PowerCyclone 4 are rolul de a creste eficienta aparatului, oferind rezultate foarte bune. Astfel, praful va fi captat intr-un compartiment separat de restul murdariei colectate.

Filtrul EPA 10 si AirSeal are rolul de a acapara si cele mai fine particule de praf, inainte de evacuarea aerului, astfel incat aerul pe care il repsiri sa fie mai curat.

Capul de aspirare TriActive are la baza trei actiuni de curatare, dintri-o singura msicare: deschide covor cu talpa sa, aspira obiectele mari prin orificiile din fata si curata eficient si praful si mizerie aflate in zonele greu accesibile cum ar fi pe langa mobila, peretii laterali si asa mai departe.

Lungimea cablului este de 5 m, in timp ce raza de operare ajunge la 8 m.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 83 dB.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aspirator foarte rezistent, care capteaza foarte bine murdaria. De asemenea, au declarat ca filtrele se spala foarte usor si sunt incantati in general de eficienta cu care vine la pachet. In plus, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Philips Power Pro Compact FC8476/92 este un aspirator foarte bun, un real ajutor in orice locuinta. Aspira bine intreaga locuinta, captand chiar si cele mai fine particule de praf. Clientii se declara multumiti, ceea ce inseamna ca este un produs de incredere. Aici ai posibilitatea sa verifici si o oferta de pret rezonabila.

 

9.6

Pret

9.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • filtru EPA10
  • cap de aspirare TriActive
  • fara sac

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *