22 iunie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips SmartPro Compact FC8776/01

Un robot de aspirare face parte din seria electrocasnicelor cele mai eficiente. Practic, va face treaba in locul tau. Este nevoie doar sa pornesti aparatul, iar acesta iti va aspira intreaga casa. Un astfel de aparat foarte interesant este robotul de aspirare Philips SmartPro Compact FC8776/01 caruia  ii vom realiza o analiza atenta in continuare.

Design

Aspiratorul Philips SmartPro Compact FC8776/01 prezinta un design deosebit, foarte elegant, avand o forma circulara ce permite patrunderea aparatului si in locuri greu accesibile aspiraotarelor clasice.

Avand o inaltime de doar 6 cm, acesta poate patrunde chiar si sub mobila pentru a curata praful.

Carcasa este de culoare neagra, lucioasa, oferindu-i un aspect modern si profesional. Datorita latimii de 33 cm, poti curata piesele de mobilier fara a deteriora mobila. Greutatea sa nu depaseste 1.73 kg.

Specificatii

Philips SmartPro Compact FC8776/01 este un aspirator robot ce prezinta aspirare uscata. Se diferentiaza de restul produselor prin capul de aspirare TriActive XL, care este mult mai mare decat orice tip de cap intalnit la restul modelelor de aspiratoare robot. In acest sens, suprafata aspirata va fi mai mare, fara a se mai intoarce in acelasi loc. Timpul de aspirare va fi si el mult mai scurt. Autonomia este de 130 de minute.

Totodata, aspiratorul mai prezinta si alte orificii de aspirare laterale, ce ajuta la aspirarea eficienta si rapida a prafului. Banda flexibila din dotare este capabila sa colecteze praful ramas asemanea unui faras.

Avand in vedere faptul ca fiecare camera din apartament prezinta dimensiuni diferite si alt tip de mobilier, robotul a fost dotat cu patru stiluri de curatare si sistem de detectare inteligenta a mediului.

Datorita sistemului de detectare inteligenta a mediului, vor fi selectate automat stiluri de curatare. Detine incorporate niste cipuri, cu ajutorul carora isi va crea o harta a camerei, pe care o va urma pentru a o curata.

Dupa ce inregistreaza obstacolele aflate in camera si asezarea mobilierului, isi va alege stilul de curatare adecvat respectivei camere. Utilizeaza un giroscop si un accelerometru, iar cu ajutorul lor, robotul va face o treaba foarte buna. Senzorii cu infrarosu il va ghida pentru a nu interactiona cu piesele de mobilier sau cablurile.

Poti programa robotul pentru a isi incepe activitatea singur, chiar cu 24 de ore inainte, iar prezenta ta nu va fi necesara. Este foarte eficient daca nu doresti sa auzi zgomotul sau nu ai timp sa aspiri, fiindca vei gasi casa absolut curata.

Dar daca esti acasa, poti porni aspiratorul cu ajutorul telecomenzii. Il poti porni sau opri, ori chiar il poti ghida catre zona unde trebuie sa insiste mai mult.

Prezinta statie de andocare ce se refera la locul unde se incarca. Atunci cand bateria este aproape descarcata, acesta se va indrepta singur catre statie de andocare.

Lateral, prezinta perii ce il vor ajuta sa aspire eficient tot praful si murdaria aflate in colturile greu accesibila sau de-a lungul mobilierului ori peretelui.

Avand patru roti, va fi mai usoara trecerea peste prafuri sau covoare inalte. Alti roboti au cate doua roti, insa Philips a ajung la concluzia ca patru sunt mult mai eficiente.

Parerea clientilor

Persoanele care au achizitionat acest aspirator se declara foarte multumit de eficienta si flexibilitatea sa. Este chiar un ajutor in casa, avand in vedere ca ele trebuie doar sa il programeze, iar acesta va face treaba in locul lor. Considera ca merita fiecare ban si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aspiratorul robot Philips SmartPro Compact FC8776/01 si-a dovedit eficienta in fiecare casa si se descurca foarte bine. Partea interesanta este ca poate ajunge si in locurile unde un aspirator normal nu ar putea ajunge, cum ar fi sub pat, sub mobila si asa mai departe. Mai mult decat atat, atunci cand bateria se descarca se va duce singura la statia de andocare pentru a se incarca. Practic, nu vei mai avea nicio grija cu acest robot aspirator. Pentru a consulta si oferta de pret, intra aici.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • usor de utilizat
  • poate fi programat
  • senzori de detectare a obstacolelor
  • 4 stiluri de curatare

Puncte slabe

  • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *