24 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Ecovacs DEEBOT M88

Fara indoiala tehnologia avanseaza cu pasi repezi pe zi ce trece, iar pe piata au aparut din ce in ce mai multe electrocasnice care au ca scop indeplinerea sarcinilor, care in mod normal, ne reveneau noua. Un aparat eficient si foarte util in orice locuinta este si robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT M88 care vine la pachet cu cateva surprize placute, despre care vom discuta pe larg in continuare.

Design

Estetic vorbin, robotul dispune de o carcasa placuta si eleganta, de culoare alba in combinatie cu argintiu. Este prevazut cu o latime de 34 cm, inaltime 7.75 cm si adancime 34 cm, astfel ca va putea patrunde foarte usor chiar si in zone greu accesibile cum ar fi sub mobila. Cantareste doar 3.12 kg.

Specificatii

Ecovacs DEEBOT M88 este un robot de aspirare potrivit atat pentru aspirarea uscata, cat si pentru aspirarea umeda. Prezinta o putere de 20 W si apasand butonul MAX, vei creste puterea astfel incat aparatul sa asigure cu curatare impecabila a intregii locuinte.

Un alt aspect foarte interesant se refera la existenta senzorilor care au capacitatea de a detecta automat mobilierul si scarile, astfel ca vei evita degradarea in timp a mobilierului, dar si eventualele incidente neplacute care ar putea defecta aparatul.

Descarcand aplicatia ECOVACS pe smartphone, vei putea controla aparatul chiar si de la distanta. Poti programa timpul in care sa inceapa curatenia, dar vei putea realiza si multe alte setari.

Ecovacs DEEBOT M88 are capacitatea de a matura, ridica, aspira, spala si usca intraga locuinta doar intr-o singura trecere.

Evident ca nu putea lipsi nici telecomanda aparatului, care te va ajuta deopotriva sa detii controlul absolut.

Prezinta o autonomie de 90 de minute, ceea ce cred ca este mai mult decat suficient. Cand bateria se va descarca, aparatul se va intoarce singur la unitatea de incarcare.

Poate fi folosit in orice moment al zilei datorita nivelul de zgomot redus care nu depaseste 56 dB.

Parerea clientilor

Clientii recunosc faptul ca acest aparat reprezinta un real ajutor in locuinta, iar ei au scapat de grija aspirarii zilnice. Sustin ca este ideal pentru aspirarea de zi cu zi si mentinerea optima a curateniei. In plus, sunt de parere ca raporutl calitate/pret este bun.

Concluzie

Robotul de aspirare Ecovacs DEEBOT M88 este un aparat foarte eficient si util in orice locuinta, drept pentru care il recomandam. Isi face treaba foarte bine si functioneaza independent de prezenta ta fizica la momentul respectiv. Detii controlul absolut asupra sa chiar si atunci cand nu esti acasa. Aici poti consulta si o oferta de pret actuala.

9.3

Pret

8.7/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • aspirare uscata si umeda
  • senzori avansati
  • control de pe smartphone
  • silentios

Puncte slabe

  • nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *