25 iulie 2024
Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA este un aspirator foarte bun, potrivit atat pentru un apartament, cat si pentru o casa ce reuseste sa asigure o sesiune de curatanie eficienta. Este destul de usor in ciuda greutatii mari, insa mai multe detalii vom discuta la momentul potrivit.

Aspiratorul Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA este prevazut cu o putere de 750 W ceea ce asigura o aspirare eficienta. Sacul a fost inlocuit de un recipient mult mai practic, ce ofera o capacitate de 2.5 litri. Recipientul se detaseaza foarte usor, iar toata murdaria acumulata, va fi aruncata direct in cosul de gunoi. Face fata cu brio la orice tip de suprafata, de la podele dure pana la canapele sau covoare cu peri lungi.

Aparatul dispune de tehnologie ciclonica avansata asigurand performante ridicate la nivelul oricarui tip de suprafata. Sistemul de blocare asigura un design robust, eliminand posibilitatea deschiderii accidentale a recipientului din plastic. Totodata, motorul este unul silentios inregistrand numai 67 dB. Atentie, insa, daca atasati capetele de aspirare turbo, atunci nivelul de zgomot creste si nu la nivelul motorului, ci zgomotul va fi emis la nivelul capatului de aspirare. Sta foarte bine si la capitolul accesorii, printre acestea numarandu-se perie pentru tapiterie, peria de pardoseli, duza pentru spatii inguste, perie pentru parchet, peria mini turbo si peria maxi turbo. Deci, exista cel putin o perie pentru orice tip de suprafate, iar schimbarea lor se face foarte usor. Aluneca foarte bine pe suprafata aspirata.

Filtru de inalta performanta retine eficient particulele de praf din aerul aspirat, iar cel eliminat va fi mult mai curat. In plus, aspiratorul este foarte usor de transportat beneficiind de un maner Ergo Comfort, greutatea acestuia fiind de 10 kg.

Cablul de alimentare are o lungime de 8.4 metri, iar raza de operare ajunge pana la 11 metri.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de acest produs si sustin ca aspira foarte bine casa, iar accesoriile din dotare sunt foarte diversificate si bine gandite. Aspira excelent chiar si parul de animale, iar nivelul zgomotului este unul redus. Este usor de mutat dintr-o camera in alta, iar recipientul din dotare se curata si spala foarte usor. Din punctul lor de vedere, constituie un aparat foarte util in orice locuinta, pe care il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA este un aspirator care isi face treaba foarte bine, avand o putere de aspirare mare, contrar nivelului de zgomot redus. Dispune de o gama extrem de variata de accesorii, iar aparatul chiar ajuta la o sesiune de aspirat mai rapida si mai eficienta.

Aspirator fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

Review pe scurt: Rowenta Silence Force Cyclonic 4A RO7681EA

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Putere mare
  • Numar mare accesorii
  • Motor silentios
  • Sistem de filtrare performant

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *