25 mai 2024
Cafetiera Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56 este o cafetiera foarte interesanta ce reuseste sa preparare cafeaua intr-un mod aparte, iar partea si mai buna este ca vine la pachet cu un pret accesibil. Ar putea fi o alternativa de luat in calcul atat acasa, cat si la birou.

Cafetiera Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56 prezinta o putere de 1000 W si o capacitate de 1.25 de litri, suficient de mare pentru a putea prepara mai multe cesti de cafea. Datorita tehnologiei avansate cu dus, asigura o mai buna filtrare, astfel incat cafeaua obtinuta are un gust mai intens. Dusul stropeste toata cafeaua din filtru, asigurandu-se ca absolut toata cafeaua este procesata, prevenind astfel irosirea cafelei. In plus, daca  folosesti mai multa cafea, bautura obtinuta ar trebui sa aiba un gust si mai intens. Indiferent de preferintele pe care le ai in materie de cafea, cu ajutorul acestei cafetiere poti obtine atat cafele mai slabe, cat si cafele mai intense.

Totodata, functia de mentinere la cald iti va permite sa pastrezi continutul la o temperatura ridicata, astfel incat a doua sau a treia ceasca de cafea, sa fie la fel de fierbinte precum prima. Pentru a iti simplifica munca si pentru a sti exact ce cantitati trebuie adaugate, aparatul vine la pachet cu o masura pentru o ceasca de cafea, astfel incat sa folosesti o cantitate corecta de cafea in functie de cate cesti doresti sa prepari.

De asemenea, cafetiera beneficiaza si de alte sisteme interesante cum ar fi cel anti-picurare, precum si oprirea automata, extrem de utila in zilele in care uiti, pur si simplu, sa opresti aparatul.

Totodata, aceasta beneficiaza de un design retro foarte placut, carcasa fiind de culoare neagra in combinatie cu crem, fiind realizata din otel inoxidabil cu finisaj lucios, foarte rezistenta in timp. In partea de sus, se afla indicatorul ce afiseaza procesul de preparare si timpul pentru functia de mentinere la cald. In plus, nu este un aparat mare, drept pentru care nu va ocupa prea mult spatiu de depozitare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca acest aparat functioneaza precum s-au asteptat. Indiferent de preferintele lor, ca opteaza pentru o cafea mai slaba sau una mai tare, adaugand cantitatea potrivita de cafea, rezultatul este, de fiecare data, pe placul lor. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a surprins in mod placut cafetiera Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56, ce presupune un mod de functionare simplu si eficient. Imi place cum prepara cafeaua si chiar daca nu sunt specialista in acest domeniu, stiu sa fac diferenta de gust. In plus, se intretine foarte usor si este potrivita tuturor categoriilor de utilizatori indiferent de varsta. Ca o paranteza, si bunica mea este incantata de acest aparat dragutCafetiera Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56

Review pe scurt: Russell Hobbs Retro Vintage Cream 21702-56

9.7

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.6/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Tehnologie avansata cu dus
  • Functie de mentinere la cald
  • Intensitatea cafelei poate fi reglata
  • Usor de intretinut

Puncte slabe

  • Filtru de hartie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *