19 mai 2024
Samsung 32J5200

Samsung 32J5200

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Samsung 32J5200

Te gandesti sa iti schimbi televizorul din dormitor sau vrei sa iti amplasezi unul chiar in bucatarie? Daca dormitorul sau bucataria nu sunt foarte mari ca suprafata, atunci iti recomandam un televizor cu o diagonala moderata. Vorbim in cele ce urmeaza despre Smart TV-ul Samsung 32J5200 care este prevazut cu o diagonala de 80 cm, rezolutie Full HD.

Design

Samsung 32J5200 este un Smart TV cu un design dragut si modern, care nu iese in evidenta cu ceva special. Este prevazut cu doua suporturi lateral pe care, practic, se sprijina, oferindu-i televizorului o stabilitate mare.

Rama ce inconjoara ecranul este putin mai groasa, decat celelalte modele lansate de Samsung. Aceasta este realizata dintr-un plastic negru, destul de rezistent.

Specificatii

Samsung 32J5200 este un Smart TV , cu o diagonala de 80 cm si o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii este de 16:9.

La nivelul imaginii, televizorul prezinta o serie de caracteristici superioare, precum:

  • HyperReal Engine
  • Mega Contrast
  • Wide Color Enhancer
  • Film Mode
  • Natural Mode Support
  • Dolby Digital Plus

Aceste caracteristici servesc pentru o experienta vizuala mai buna, pentru imagini captivante si culorii vii si naturale.

Meniul iti ofera accesul la o multitudine de setari avansate, ce au legatura cu contrastul, modul de imagine (film mode, natural mode, luminozitate, culori etc). Daca, din greseala, ai dereglat televizorul, nu va fi nicio problema, pentru ca poti reveni foarte facil la setarile initiale.

Media player-ul pe care il are integrat, reuseste sa redea excelent filmele in format Full HD.

Daca esti fascinat de jocuri de consola, atunci acest televizor este potrivit pentru tine. Nu vor exista intarzieri de reactie la comenzile pe care le vei da de la joystick.

Sunetul este asigurat de un sistem audio ce are o putere de maxim 10 W. Sunetul este totusi reprodus foarte clar, iar bass-ul il vei simti doar ca un sistem sonor extern.

Nu lipsesc nici tehnologiile audio DTS Studio Sound si DTS Premium Sound. Astfel ca, te vei bucura de dialoguri din filme, stiri, comentarii sportive foarte clare. Nu exceleaza totusi la capitolul de efecte sonore speciale, insa reuseste sa se mentina la un nivel decent de calitate audio.

Navigarea pe internet este una facila, astfel ca te vei bucura de o experienta foarte buna. Browser-ul web deruleaza excelent, paginile sunt incanrcare intr-un timp destul de bun. Interfata acestui browser este bine gandita, fiind simpla, pentru o utilizare cat mai facila, fara a aglomera inutil ecranul.

Aplicatiile sunt si ele destul de diversificate, insa cel mai probabil, adesea vei folosi Youtube.

In ceea ce priveste conetivitatea, televizorul dispune de un port USB, unde poti conecta stick, HDD extern, mouse, tastatura si asa mai departe. De asemenea, contine doua porturi HDMI, o intrare SCART, un slot CI+, un port RJ-45 pentru a conecta televizorul la internet direct prin cablu, o iesire digitala optica si Wireless.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un televizor bun, principalul sau punct forte fiind imaginea de inalta calitate. Intr-adevar nu exceleaza la capitolul de sunet, insa nici nu ar reprezenta o problema majora. Navigarea pe internet din telecomanda ar putea deveni enervanta, de aceea iti recomandam sa conectezi o tastatura si un mouse pentru un plus de confort. Prin urmare, acestia estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Televizorul LED Smart Samsung 32J5200, 80 cm, Full HD este un produs pe care il consider destul de bun si potrivit, indeosebi, pentru dormitoare si bucatarii, fiindca nu dispune de o diagonala foarte mare. In principal, clientii au fost multumiti de imaginea si, implicit, culorile acesteia, iar experienta lor per total, a fost una buna. Pentru a consulta si o oferta actualizata, intra aici.

9

Pret

9.3/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

8.9/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • imagine foarte buna
  • navigare facila pe internet
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu exceleaza pe partea de sunet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *