19 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Rohnson R263

Savureaza in fiecare dimineata cele mai delicioase sandwich-uri, apeland la aparatele potrivite. Iti recomandam un aparat simpatic si foarte eficient si anume sandwich maker-ul Rohnson R263, pe care il vom analiza in continuare. Sa vedem despre ce este vorba!

Design

Aparatul prezinta un design placut, carcasa fiind de culoare gri cu negru. Este un aparat destul de mic, incat va fi imposibil sa nu ii gasesti locul in bucatarie, dat fiind ca poate fi depozitat si pe verticala.

Specificatii

Rohnson R263 este un sandwich maker ce inregistreaza o putere de 750 W si este prevazut cu doua seturi de placi si anume: grill si triunghi.

Dispune de functia grill si preparare sandwich. Dupa ce ai adaugat alimentele in interior, aparatul se va bloca.

Atat pe timpul functionarii, cat si dupa, carcasa si manerul vor ramane reci.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt multumiti de acest aparat pe care il folosesc de fiecare data cu drag. Sustin ca s-a dovedit a fi eficient de fiecare data si au estimat raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Sandwich maker-ul Rohnson R263 este un aparat foarte eficient pe care il recomandam cu toata increderea. Prevazut cu functia grill si functia de preparare a sandwich-urilor, un astfel de aparat va fi intotdeauna binevenit in bucatarie. In plus, aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • functie grill
  • usor de depozitat
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *