25 iulie 2024
Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I

Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Crock-Pot 37401BC-I

Niciodata gatitul nu a fost mai placut de cand in bucatarie ai toate instrumentele necesare. Te invitam sa afli mai multe despre Slow Cooker-ul Crock-Pot 37401BC-I care vine in ajutorul tau pentru un proces de gatit imbunatatit, dar si mai facil. Mancarea va avea alt gust, existand chiar posibilitatea de a gati sub aburi, dar si multe alte lucruri interesante, pe care le vei afla in cadrul acestui articol.

Design

Slow cooker-ul Crock-Pot 37401BC-I prezinta un design dragut, compact, avand carcasa chrome. In partea de jos, se afla pozitionat butonul de comanda de unde vei selecta programul dorit.

In ceea ce priveste dimensiunile produsului, prezinta 250 x 350 x 230 mm ( W x D x H) si o greutate de 4.3 kg.

Specificatii

Crock-Pot 37401BC-I este un slow cooker ce prezinta o putere de 180 W si o capacitate de 3.5 litri. Este prevazut cu doua programe de gatit – High si Low. In cadrul ambelor programe, se atinge aceeasi temperatura, diferenta constand in timpul ce ii este necesar programului Slow Cooker-Pot pentru a ajunge la punctul de fierbere de 100 grade Celsius.

Probabil cum deja ai banuit, modul High va utiliza un timp mai mic, in timp ce modul Low va necesita un timp ceva mai mare.

Optiunea Pastrare la cald reuseste sa pastreze mancarea la temperatura ideala pentru a fi servita in orice moment.

In ceea ce priveste eficienta energetica, consumul de curent electric este redus, astfel ca putem echivala energica consumata cu cea a unui bec, aproximativ intre 75-150 W in cazul modului Low si 150-210 W in cazul modului High.

Vasul este realizat din ceramica termica, fiind totodata detasabil si termorezistent. Poate fi introdus fara nicio probleme in cuptorul clasic.

Acum, vei putea fiebe, coace, gati sub aburi sau gati inabusit, cu ajutorul acestui Slow Cooker, iar in acelasi timp, te vei putea relaxa, caci va face practic treaba in locul tau.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte incantati in primul rand de conceptul in sine, dar si de produsul aici de fata. Sustin ca mancarea iese excelent, gustul este deosebit, pentru toate preferintele. Acestia recomanda testarea inainte a cator mai multe idei de retete pentru a intelege cata apa trebie adaugata si ce durata necesita fiecare reteta. Carnea preparata este frageda si zemoasa, exact pe gustul lor. Este, de asemenea, usor de intretinut, iar prin urmare acestia estimeaza raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I, 3.5 l, 2 Setari gatit, Vas de ceramica detasabil, Inox este un produs foarte interesant, pe care daca inca nu l-ai incercat, este timpul sa o faci. Prepara alimentele in conditii optime pentru rezultate excelente. Afla mai mult detalii aici, unde vei putea consulta si o oferta excelenta.

Recenzii pe scurt: Slow cooker Crock-Pot 37401BC-I

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.9/10

Puncte forte

  • incapator
  • usor de intretinut
  • nu produce miros proeminent

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *