25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ACM-12WIFI

Creeaza-ti propriu confort si infrunta chiar si cele mai ridicate temperaturi pe care le inregistreaza termometrul. Iti propunem sa afli mai multe detalii despre aparatul de are conditionat Star-Light ACM-12WIFI ce ofera o performanta foarte buna la un pret redus. Un aparat eficient nu este neaparat cel mai scump, iar brandul romanesc Star-Light ne demonstreaza de fiecare data acest lucru. Cu atat mai mult daca nu dispui de un buget foarte mare, iti poti permite un aparat marca Star-Light care sa corespunda nevoilor si pretentiilor tale.

Design

Aparatul Star-Light ACM-12WIFI este prevazut cu un design relativ simplu, unitatea interna fiind destul de discreta, astfel ca se va potrivi foarte bine oriunde ai amplasa-o. Totodata, masoara 802 mm lungime, 189 mm inaltime si 297 mm inaltime si cantareste 8.2 kg.

Pe de alta parte, unitatea externa masoara 770 mm lungime, 300 mm latime si  555 mm inaltime, cu o greutate de aproximativ 29.1 kg.

Specificatii

Star-Light ACM-12WIFI este un aparat de aer conditionat ce inregistreaza o capacitate de 12000-13000 BTU, in functie de modul utilizat – pentru racire sau incalzire. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru incalzire si A++ pentru racire.

Este prevazut cu tehnologia Inverter ce prezinta un rol deosebit in eficientizarea activitatii. Concret, aceasta tehnologie vizeaza optimizarea compresorului, pentru a functiona gradual. In acest context, conditiile climaterice pe care le-ai setat, vor fi atinse mai rapid, iar ulterior, vor fi mentinute cu un consum redus de energie electrica, iar randamentul va fi imbunatatit cu pana la 30-40%.

Poate ca filtrele acestui aparat nu sunt chiar cele mai performante, fiindca nu contribuiesc la inalturarea virusurilor, bacteriilor sau alergenilor. Dar, totusi ofera o eficienta ridicata in eliminarea particulelor de praf si poluare, iar mai mult decat atat, prezinta avantajul de a fi lavabile, ceea ce inseamna ca nu va fi obligatorie inlocuirea lor.

Controlul Wi-fi permite realizarea diverselor comenzi direct de pe smartphone indiferent de sistemul de operare, fie ca este Android, fie ca este iOS.

Timer-ul si functia Auto-Restart ofera un grad de autonomie ridicata aparatului.Vei putea programa aparatul pentru a functiona pe intervale de timp, iar totodata, in cazul in care apare o pana de curent, acesta are posibilitatea de a isi reincepe activitatea singur.

Functia de dezumidificare functioneaza independent de temperatura din camera si poate fi utilizata indiferent de anotimp. Va tine la distanta umiditatea din aer si, implicit, mucegaiul.

Functia Turbo intensifica activitatea aparatului pentru a atinge in timp util temperatura dorita. Presupune un consum mai mare de energie electrica, insa indata atinsa temperatura dorita, aceasta va fi doar mentinuta, iar te termenn lung vei face economii.

Modul Sleep/Night iti va oferi cele mai bune conditii pentru un somn odihnitor. Nu te vei confrunta cu schimbari mari sau bruste de termperatura, aceasta variind cu maxim 1 grad. De asemenea, fiind si foarte silentios, nu vei auzi cand va functiona.

Functia de autodiagonza presupune semnalarea unei ventuale probleme in stadiu incipient. Afiseaza pe display un cod de eroare, iar in manualul de utilizare vei vedea despre ce este vorba.

Zgomotul unitatii interioare produs in timpul functionarii este de maxim 52 dB, astfel ca nu te va deranja.

Parerea clientilor

Clientii sustin ca este un aparat de aer conditionat care i-a ajutat foarte mult sa suporte mai usor temperaturile caniculare. Este destul de silentios incat sa nu deranjeze fonic, iar in general nu au fost identificate probleme majore. Prin urmare, au apreciat raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12WIFI  reprezinta un real ajutor astfel ca iti va aduce confortul mult asteptat. Prezinta tehnologii si functii avansate care sa iti permita sa utilizezi cat mai eficient aparatul. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret buna, pe care o poti consult aici.

8.7

Pret

8.9/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

8.7/10

Design

8.6/10

Puncte forte

  • functii diverse
  • pret accesibil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *