19 mai 2024
Aspirator fara sac Star-Light ACVE-745BL

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light ACVE-745BL este o varianta de aspirator fara sac, potrivita si pentru cei cu un buget mai redus, despre care as vrea sa discutam astazi. Prin urmare, va invit sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile!

Aspiratorul fara sac Star-Light ACVE-745BL este prevazut cu o o putere de 700 W si detine o putere de aspirare de 350 W. Aspira eficient atat suprafetele dure, cat si covoare sau mochete. Prezinta variator de putere, ceea ce inseamna ca ii puteti regla puterea in functie de suprafata pe care o aveti de aspirat.

Consider a fi un plus faptul ca nu dispune de sac, ci este inlocuit de un recipient pentru murdarie, ceea ce mi se pare  mult mai practic. Acesta ofera o capacitate suficient de mare, de 4.5 litri, unde va fi colectata toata murdaria. Avantajul este ca se detaseaza foarte usor si puteti scapa de mizerie rapid, dupa care il atasati la loc.

Filtru HEPA permite retinerea particulelor de praf din aer, eliminand astfel un aer mai curat. In plus, performantele sistemului de filtrare sunt sustinute si de tehnologia Dual Cyclone System.

Va puteti face treaba foarte bine cu ajutorul acestui aspirator care este capabil sa patrunda si in spatii mai dificile. Acest lucru se datoreaza gamei variata de accesorii din dotare, printre care regasim peria standard, peria mica, accesoriu pentru spatii inguste si suportul pentru accesorii.

Cablul de alimentare are o lungime de 5 metri si poate acoperi o raza de 6.5 metri.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 44.2 cm adancime, 28.5 cm latime si 29.5 cm inaltime, avand o greutate de 6 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ACVE-745BL este o varianta de aspirator ieftina, dar eficienta, iar raportul calitate-pret este principalul avantaj al acestui produs. Cumparatorii confirma acest lucru si declara ca aparatul functioneaza in parametrii optimi, isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau, iar din punctul lor de vedere, este ceea ce aveau nevoie. Recomanda mai departe produsul si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Aspirator fara sac Star-Light ACVE-745BL

Review pe scurt: Star-Light ACVE-745BL

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Filtru HEPA
  • Fara sac
  • Accesorii diverse

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *