22 iunie 2024
Aspirator digital cu sac Star-Light ADSC-825SB

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ADSC-825SB este un aspirator mic, dar eficient, ce poate fi o alternativa buna mai ales in locuintele mai putin spatioase intrucat ocupa putin spatiu, fiind si foarte usor de manevrat. Trebuie sa recunosc ca am ramas placut surprins si de design-ul produsului care este unul destul de modern si elegant, aspect pe care, in general, cei de la Star-Light nu puneau foarte mare accent, insa inceputul este promitator.

Aspiratorul digital cu sac Star-Light ADSC-825SB este un model prevazut cu o putere de 800 W si o putere de aspirare de 180 W, indepartand excelent murdaria de pe suprafata podelelor dure, dar se descurca bine si pe suprafata covoarelor. Este prevazut cu sac textil cu o capacitate de 2.5 litri, insa aici recunosc ca mi-ar fi placut, personal, sa fie inlocuit de un recipient. Insa, chiar si asa nu este  nicio problema, este doar o preferinta proprie si, de ce nu, mai comoda. Respectivul sac din dotare poate fi folosit pe termen lung, fiind realizat din material textil.

Aspiratorul este dotat cu filtru High Efficiency Partiuclate Air sau, prescurtat, HEPA, care are rolul de a capta intr-o proportie foarte mare impuritatile de genul acarienilor, mucegaiului etc din aerul aspirat, ulterior, aerul eliminat fiind mult mai curat.

Puterea de aspirare poate fi reglata cu foarte mare usurinta, aparatul beneficiind de un variator de putere. De asemenea, este prevazut cu doua roti mari care permit transportarea facila a aspiratorului dintr-un loc in altul. Cablul de alimentare are o lungime de pana la 5 metri, reusind sa acopere o raza destul de mare.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light ADSC-825SB este un aspirator care se descurca bine si daca ma raportez si la pretul de achizitie, as putea spune ca ar fi o alegere foarte convenabila. Cumparatorii confirma aceste lucruri si sustin ca aspira eficient locuinta. Sacul textil este destul de incapator si nu necesita golirea acestuia dupa fiecare utilizare. In plus, apreciaza si faptul ca este un model mic, usor de manevrat si de transportat. Din punctul lor de vedere, a fost o alegere foarte buna al carui raport calitate/pret este avantajos.

Aspirator digital cu sac Star-Light ADSC-825SB

Review pe scurt: Star-Light ADSC-825SB

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Filtru HEPA
  • Putere de aspirare buna
  • Silentios
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *