25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light ASVS-730B este un nou model de aspirator pe care brandul romanesc, Star-Light, ni-l propune si despre care am ales sa discutam pe larg in cadrul acestui material. Este un produs accesibil, motiv pentru care poate fi achizitionat chiar si de catre cei care nu dispun de un buget prea mare. In plus, acesta este si principiul care sta la baza produselor Star-Light: de a oferi produse bune din punct de vedere calitativ la un pret cat mai accesibil.

Design

Aparatul dispune de un design foarte modern, fiind prevazut cu o carcasa de culoare albastra. In partea de jos, se afla butonul prin care vei schimba treptele de putere, dar si butonul care te va ajuta sa derulezi cablulul de alimentare pentru o depozitare eficienta. In plus, avand o greutate de 5.5 kg, va fi un aparat usor de manevrat si de transportat in intreaga locuinta. Dimensiunile acestuia sunt de 30 cm latime, 22 cm inaltime si 46 cm adancime.

Specificatii

Star-Light ASVS-730B este un aspirator prevazut cu o putere de 700 W si o putere de aspirare de 200 W. Este prevazut cu sac ce prezinta o capacitate suficient de mare, de 3 litri. Este potrivit pentru a aspira orice tip de suprafete dure si chiar si covoare cu peri lungi. In plus, cu ajutorul accesoriului pentru spatii inguste poti patrunde simplu si rapid chiar si in zonele greu accesibile.

Este prevazut cu unul dintre cele mai performante filtre – HEPA ce are rolul de a capta impuritatile din aer, eliminand ulterior un aer mult mai curat. In acest fel, locuinta va fi protejata de acarieni si mucegai, dar va prelungi si durata de utilizare a aparatului.

Cablul de alimentare are o lungime de pana la 5 metri, astfel ca iti va permite operarea pe o rza de pana la 8 metri.

Nu ai de ce sa te ingrijorezi nici in privinta nivelului de zgomot produs, astfel ca pe cea mai puternica treapta inregistreaza numai 76 dB, ceea ce inseamna ca nu va produce un zgomot puternic.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca isi fac foarte bine treaba cu ajutorul acestui aspirator, avand o putere de aspirare suficient de mare, dar totodata este si foarte usor de manevrat. De asemenea, apreciaza foarte mult la el si faptul ca este destul de silentios si nu au intampinat niciun fel de probleme. In consecinta, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Concluzie

Star-Light ASVS-730B este un model de aspirator simplu si eficient care reuseste sa isi faca treaba exact asa cum promite. Este destul de silentios si usor de manevrat, un real ajutor in orice locuinta atunci cand vine vorba despre curatenie. Il recomandam si celor care nu dispun de un buget foarte mare, fiindca vine la pachet cu o oferta de pret foarte accesibila.

 

Pareri pe scurt: Star-Light ASVS-730B

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Capacitate mare de colectare
  • Filtru HEPA
  • Nivel zgomot redus
  • Usor de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *