25 mai 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light BD-2310SS este un blender interesant mai ales prin prisma raportului calitate/pret pe care brandul romanesc Star-Light ni-l propune. Ce poti obtine cu ajutorul acestui aparat? O gama variata de sucuri 100% naturale si delicioase, fara conservanti, aditivi alimentari si coloranti. In plus, este foarte simplu de utilizat, iar personal, il recomand chiar si parintilor, bunicilor si asa mai departe.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat placut, prevazut cu o carcasa argintie in combinatie cu negru. Este destul de reziztent si nici nu ocupa mult spatiu in bucatarie, fiindca nu este un aparat mare. Dimensiunile acestuia sunt de 12.5 x 12.5 x 39.4 cm.

Specificatii

Star-Light BD-2310SS este un blender prevazut cu o putere de 1000 W si trei recipiente: doua recipiente cu capacitatea de 0.7 litri fiecare si un recipient cu capacitatea de 0.35 litri. De asemenea, este prevazut si cu doua capace din plastic. Ce inseamna acest lucru? In primul rand, poti depozita continutul direct in recipientul respectiv la frigider, iar pe de alta parte, fiind portabil, il poti lua pretutindeni cu tine.

Aparatul este prevazut cu functia Auto-Blend ce se refera la secvente succesive de mixare la turatie mare, cu scurte pauze intre ele, in vederea obtinerii unui amestec omogen cat mai rapid. Lamele din inox nu doar ca intensifica procesul de prepare, ci si asigura aparatului o buna fiabilitate in timp.

In ceea ce priveste intretinerea acestuia, nu ar trebui sa va ingrijorati. Recipientele se curata rapid fie imediat dupa utilizare direct sub jetul cu apa, fie le poti adauga in masina de vase pentru o spalare ulterioara.

 

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca acest aparat este intr-adevar realizat din materiale de calitate, durabile si are o putere mare. Isi face treaba eficient, reusind sa marunteasca foarte bine continutul. Considera ca merita pana la ultimul banut si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Concluzie

Star-Light BD-2310SS este un blender accesibil ca pret potrivit tuturor tipurilor de bugete, pe care clientii il apreciaza mult. Pe scurt, este eficient, suficient de puternic si marunteste bine continutul, prin urmare, este un aparat convenabil ce merita achizitionat.

Pareri pe scurt: Star-Light BD-2310SS

9.4

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • 2 recipiente de 0.7 l si 1 recipient de 0.35 l
  • Functia Auto Blend
  • Puternic
  • Usor de curatat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *