25 iulie 2024
Gratar electric Star-Light DGD-2107SS

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light DGD-2107SS este un gratar electric util in orice bucatarie, indiferent daca sunteti carnivori sau vegetarieni. Putem pregati la fel de bine fripturi suculente si delicioase, cat si legume pe gratar. Este un aparat usor de folosit, dar si de intretinut.

Gratarul electric Star-Light DGD-2107SS permite prepararea alimentelor intr-un mod cat se poata de sanatos, fara a folosi ulei. Acesta beneficiaza de 6 programe automate de gatit: bacon, pui, carnati, carne de vita, peste sau burger. De asemenea, poti alege si nivelul de preparare din cele trei optiuni: rare, medium sau well done. Selectand modul rare, carnea va fi facuta mai putin sau cu alte cuvinte mai in sange. Medium prepara carnea nici foarte mult, dar nici putin, in timp ce well done prepara si rumeneste foarte bine friptura. De asemenea, beneficiaza de doua moduri de preparare: unul automat ce presupune cele 6 programe si unul manual, care permite deschiderea gratarului la 180 de grade, putand fi utilizat ca un gratar clasic.

Datorita puterii mari de 2000 W, aparatul va ajunge foarte rapid la temperatura optima. Suprafata va fi incalzita in mod uniform, pentru ca si alimentele sa fie ulterior pregatite uniform.

Placile prezinta invelis antiaderent, ceea ce inseamna ca alimentele nu se vor lipi de suprafata sa, chiar daca nu adaugati ulei. In plus, atat placile, cat si tava unde se scurge toata grasimea de la carne, pot fi adaugate si spalate chiar si in masina de vase.

Placi Star-Light DGD-2107SS

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de acest gratar si sustin ca functioneaza foarte bine, iar carnea preparata are un gust foarte bun. Le place faptul ca prepara carnea exact atat cat trebuie, cat o seteaza, iar la final, este foarte de curatat. De asemenea, au scapat si de fumul excesiv provocat de gratarul clasic, iar la bloc este un adevarat must have. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Star-Light DGD-2107SS este un gratar electric foarte util in orice bucatarie, cu atat mai mult daca locuiti la bloc. Din punctul meu de vedere, isi face treaba destul de bine, fiind usor de folosit si de intretinut, motiv pentru care il recomand.

Gratar electric Star-Light DGD-2107SS

Review pe scurt: Star-Light DGD-2107SS

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 6 programe automate
  • Placi si tava detasabile si lavabila in masina de vase
  • Indicator nivel de gatire
  • Usor de folosit

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *