22 iunie 2024
Statie de calcat Star-Light Pro SSK-2451WP

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light Pro SSK-2451WP este o statie de calcat interesanta, care reuseste sa eficientizeze procesul de calcat, pentru o netezire mai usoara a cutelor intr-un timp mai scurt. Este un aparat care v-ar putea fi de mare folos, insa mai intai de toate, va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta statie.

Statia de calcat Star-Light Pro SSK-2451WP este prevazuta cu o putere de 2400 W, o presiune de 5 bari si un debit al aburului de 100 g/min. Aburul emis este suficient de puternic incat sa reuseasca sa indeparteze chiar si cele mai persistente cute, inclusiv de pe suprafata unor haine mai groase. Calca, deopotriva, la fel de bine tricouri, pantaloni de costum, camasi sau paltoane, depinzand in mare masura si de modul in care reglati aparatul. Dupa ce ati bagat in priza statia, va trebui sa asteptati aproximativ 2 minute pana talpa se va incalzi si pentru a putea trece la treaba.

Este o statie usor de manevrat, prevazuta si cu functia de calcare pe verticala, ceea ce inseamna ca puteti netezi mai usor perdelele, draperiile si asa mai departe fara a le mai detasa de pe sina sau de pe galerie. In principiu, aceasta functie este eficienta in cazul materialelor mai subtiri, indepartand eficient cutele.

Talpa ceramica permite alunecarea facila pe suprafata hainelor, pentru o calcare cat mai usoara. Pentru o calcare cat mai eficienta a hainelor, recomand sa adaugati de fiecare data apa in rezervorul din dotare ce ofera o capacitate de 1.5 litri.

Greutatea aparatului este de 4.45 kg. Lungimea cablului de alimentare atinge 1.9 metri.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca aparatul isi face treaba, in general, destul de bine, fiind usor de manevrat si mai convenabil decat alte modele care ating aceleasi performante. Aburul este destul de puternic, iar statia reuseste sa indeparteze eficient cutele. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

Concluzie

Star-Light Pro SSK-2451WP este un produs rezonabil, care isi face treaba cel putin decent si care, dupa parerea mea, ar merita achizitionat. Nu este cea mai performanta statie pe care am testat-o, insa nu as putea spune ca nu putem face treaba cu ea eficient. In plus, este usor de manevrat, iar pretul de achizitie rezonabil.

Statie de calcat Star-Light Pro SSK-2451WP

Review pe scurt: Star-Light Pro SSK-2451WP

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.4/10

Rezistenta

9.5/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Calcare pe verticala
  • Usor de manevrat
  • Talpa ceramica

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *