22 aprilie 2024
Aparat de curatat cu abur Star-Light SMC-3315W

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Star-Light SMC-3315W este un aparat extrem de util in orice locuinta, fie ca locuiesti la bloc, fie la casa. Practic, te ajuta sa intretii curatenia in casa mai usor si sa asiguri o igienizare eficienta, cu atat mai mult cu cat ai si copii mici. Desi este un produs destul de ieftin, trebuie sa recunosc ca m-a surprins in mod placut prin eficienta sa si performantele obtinute, motiv pentru care am ales sa discut putin despre el pentru a verifica daca este in concordanta si cu nevoile voastre.

Aparatul Star-Light SMC-3315W este un produs ce are la baza curatarea cu aburi, fara sa fie necesara adaugarea de detergenti sau alte produse chimice de curatare. Puteti igieniza cu ajutorul sau toate tipurile de podele dure, dar si faianta, chiuvete sau chiar intreaga baie si asa mai departe. Este foarte usor de manevrat si de ridicat atunci cand dorim sa igienizam faianta din baie sau bucatarie, datorita greutatii reduse de doar 2.9 kg, dar si a manerului destul de comod.

Sistemul de incalzire face ca aparatul sa fie gata de utilizare in doar 30 de secunde. Rezervorul are o capacitate de 330 ml, unde va fi introdusa apa. Putem regla cu usurinta emisia de abur in functie de necesitate si de suprafata pe care doriti sa o igienizati.

Accesoriile cu care vine acest aparat la pachet sunt destul de numeroase, printre acestea numarandu-se furtunul, o perie mare, un recipient gradat, o perie mica, o perie din metal, un accesoriu pentru fereastra, un accesoriu pentru spatii inguste, un prosop textil, un accesoriu ascutit, un pad microfibra, un accesori pentru covor. Astfel, veti putea folosi aparatul nu doar pe suprafete dure, ci si pe covoare sau chiar in zone ferestrelor, eliminand eficient murdaria si praful.

Concluzii si Pareri de la clienti

Star-Light SMC-3315W este, fara doar si poate, o achizitie foarte buna, ce ne ajuta sa curatam si, mai ales, sa igienizam cu usurinta intreaga locuinta, fara a mai folosi produse chimice de curatare. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si sunt de parere ca este un produs de care nu se mai pot detasa in prezent. Ii ajuta foarte mult sa curete diverse tipuri de suprafete, podele, intreaga baie si da, l-au incercat si pe covoare, iar raspunsul lor a fost ca se descurca destul de bine si au renuntat sa mai duca periodic covorul la spalatorie. Avand in vedere pretul de achizitie mic, sunt de parere ca isi merita banii pe deplin, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este excelent.

Aparat de curatat cu abur Star-Light SMC-3315W

Review pe scurt: Star-Light SMC-3315W

9.4

Pret

9.6/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret excelent
  • Igienizarea diverselor tipuri de suprafete fara produse chimice
  • Incalzire rapida
  • Gama foarte variata de accesorii
  • Usor de folosit si de manevrat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *