25 mai 2024
Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52

Storcator de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/52

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Philips Viva Collection HR1832/42

Storcatorul de fructe si legume este, din punctul nostru de vedere, aparatul care nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Practic si eficient, poti savura un suc delicios si, cel mai important, natural, chiar la tine acasa. Pentru ca suntem satuli de sucurile pline  de E-uri pe care le gasim in comert si care, pe termen lung, contribuiesc la degradarea sanatatii, astazi, iti propunem sa faci cunostinta cu un aparat foarte practic si util in bucatarie – storcatorul Philips Viva Collection HR1832/42.

Design

Din perspectiva design-ului, acest model de storcator de fructe este foarte dragut, avand carcasa alba cu rosu. Se potriveste perfect in orice tip de bucatarie, mai ales in cazul in care spatiul de depozitare va va determina sa tineti aparatul la vedere.

Specificatii

Philips Viva Collection HR1832/42 este un storcator de fructe si legume ce are o putere de 500 W. Capacitatea recipientului pentru suc este de 0.5 litri, in timp ce capacitatea recipientului pentru pulpa este de 1 litru.

Tubul este destul de larg incat sa poti introduce mai toate tipurile de fructe si legume, insa nu va fi nicio problema daca nu incap, pentru ca le poti marunti. Diametru respectivului tub este de 55 mm.

Aparatul este prevazut cu sistem anti-alunecare, pentru o mai buna stabilitate indeosebi in timpul functionarii.

Cablul poate fi stocat in interiorul acestuia, pentru a nu ocupa spatiu suplimentar in bucatarie.

Lungimea cablului este de 0.8 m.

Parerea clientilor

Clientii sunt foarte multumiti de produs in sine, cel mai important aspect subliniat referindu-se la capacitatea de sfaramare foarte buna. Prezinta, deopotriva, o buna stabilitate si isi face treaba excelent. Prin urmare, acestia estimeaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Storcatorul de fructe si legume Philips Viva Collection HR1832/42, 500 W, Recipient suc 0.5 l, Recipient pulpa 1 l, Tub de alimentare 55 mm, Rosu/Alb este un aparat foarte bun, care nu poate lipsi nici din bucataria ta. Sfarama fructele si legumele excelent si nu a creat probleme utilizatorilor. Mai multe detalii si o oferta foarte buna, o gasesti aici.

9.2

Pret

9.5/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • pret accesibil
  • nu este galagios
  • nu ocupa mult spatiu

Puncte slabe

  • lipsa periei de curatare
  • lipsa separatorului de spuma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *