19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425

Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 este un espressor potrivit in orice locuinta si, de multe ori, poate fi un real ajutor chiar si la  birou. Este un aparat rezonabil, cu ajutorul caruia vei reusi sa prepari o cafea delicioasa. Te invitam sa ne urmaresti in continuare si sa afli mai multe detalii si pareri de la cumparatori.

Design

Beneficiaza de un design modern si placut, carcasa fiind neagra in combinatie cu argintiu. In partea de jos, se afla butoanele prin intermediul carora vei realiza toate setarile dorite. Este un aparat care nu ocupa mult spatiu pe blat, deci nu vei avea de ce sa iti faci griji nici din aceasta privinta.

Specificatii

Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 este un espressor prevazut cu o putere de 1700 W si o capacitate a rezervorului de apa de 1.25 litri. Presiunea acestuia este de 15 bar, fiind potrivit pentru prepararea bauturilor precum espresso, cappuccino, cafea la filtru sau poti incalzi apa pentru ceai. Datorita functiei de spumare, poti obtine un cappuccino dens si delicios.

Dispozitivul de spumare este foarte usor de detasat si de curatat. In plus, poate fi adaugat in masina de vase.

Mai mult decat atat, espressorul dispune si de sistem de preincalzire a cestilor de cafea prin intermediu tavii metalice amplasata in partea superioara a aparatului.

De asemenea, ofera si un grad de siguranta sporit, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii si impotriva suprapresiunii. Si chiar daca ai plecat de acasa si ai uitat sa il inchizi, acesta se va opri in mod automat.

In plus, poti memora setarile realizate anterior gratie functiei de memorare a cantitatii pentru a nu realiza de fiecare data aceleasi setari, cu atat mai mult daca esti singurul utilizator al aparatului.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca la prima vedere, este un aparat reusit, compact si elegant. In ceea ce priveste modul in care functioneaza, nici aici nu au ce sa ii reproseze. Au fost incantati de modul in care prepara spuma, transformand bautura preferata intr-una cremoasa si delicioasa. In principiu, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Espressorul Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 este un aparat bun, care, din punctul meu de vedere, merita achizitionat. In plus, este usor de intretinut si de utilizat, iar multi dintre cumparatori l-au achizitionat chiar si pentru birou. Aici poti verifica si tu o oferta buna de pret.

 

Pareri pe scurt: Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Design elegant
  • Functie de spumare
  • Usor de intretinut
  • Usor de utilizat

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *