19 mai 2024
Statie de calcat Tefal GV7558

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal GV7558 Express este una dintre statiile de calcat pe care le-am testat si mi-au placut foarte mult, iar din punctul meu de vedere, Tefal nu face rabat de la calitate. Produsul in discutie mi-a placut pentru ca isi face treaba foarte bine si este usor de manevrat.

Statia de calcat Tefal GV7558 Express este prevazuta cu o putere de 2400 W si o presiune de pana la 6.5 bari. Se incalzeste destul de repede, in doar 2 minute, dupa care puteti incepe treaba. O tehnologie cu totul interesanta si care mi-a placut foarte mult este No setting-Needed, ceea ce inseamna ca spre deosebire de modelele clasice, aceasta stia nu mai are nevoie de setarea tipului de material, fiindca indiferent de materialul hainelor, acesta nu se va mai arde. Aparatul se va ocupa singur sa ofere o combinatie optima intre temperatura de calcare si jetul de abur. In plus, beneficiaza si de colector anticarcar asigurand performante constante pe termen lung. Acesta previne formarea calcarului in interiorul bolierului, ceea ce inseamna si o durata de utilizare mai mare a aparatului.

Tehnologia Druilium permite aparatului sa alunece foarte usor pe suprafata hainelor, indiferent de materialul din care acestea sunt realizate. In plus, datorita varfului ascutit, putem patrunde mai usor si in zone dificil cum ar fi cele dintre nasturi, gulere si asa mai departe.

Poate fi luat cu usurinta si in deplasari, beneficiind de sistem de blocare pentru un transport sigur. Recipientul din dotare ofera o capacitate destul de mare de 1.7 litri.

Pareri de la clienti

Clientii actuali sunt foarte incantati de acest model de statie de calcat si sustin ca isi face treaba excelent si sunt incantati ca nu mai trebuie mereu sa regleze temperatura. Indeparteaza eficient cutele de pe suprafata hainelor, este usor de manevrat si nu au ce sa ii reproseze. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Concluzie

Tefal GV7558 Express este o statie de calcat foarte buna, care mi-a placut inca de la prima utilizare, reusind sa asigure o sesiune de calcat foarte facila si placuta. Indeparteaza foarte bine cutele de pe haine si nu necesita reglarea temperaturii. Din punctul meu de vedere, merita fiecare banut.Statie de calcat Tefal GV7558

Review pe scurt: Tefal GV7558 Express

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Design

10.0/10

Puncte forte

  • Raport calitate/pret bun
  • Nu necesita reglarea temperaturii
  • Jet de abur puternic
  • Colector de calcar
  • Incalzire rapida

Puncte slabe

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *