25 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light 24DM5000

Cauti un televizor cu diagonala mica pentru bucatarie sau dormitor? Cu atat mai mult daca iti doresti un produs la un pret accesibil, ar trebui sa afli mai multe despre televizorul LED Star-Light 24DM5000. In continuare, ii vom realiza o analiza atenta a tuturor detaliilor ce compun acest model de televizor, aducandu-ti un review obiectiv, cu informatii relevante, pentru ca ulterior, si decizia ta sa fie una cat mai potrivita.

Design

Acest televizor nu detine elemente complexe din perspectiva design-ului, insa discutam de un televizor simplu care se integreaza foarte usor in orice incapere l-ai amplasa. Ecranul este prevazut cu o rama foarte subtire, neagra, iar in partea de jos, se afla montat standul ce ofera stabilitate televizorului. Pe de alta parte, daca doresti sa il amplasezi in perete, trebuie sa stii ca este compatibil cu suportul standard VESA.

Televizorul detine urmatoarele dimensiuni: 555 x 362 x 40 mm ( W x H x D).

Specificatii

Star-Light 24DM5000 este un televizor LED, lansat in 2016, ce prezinta si functia de monitor. Detine o putere consumata de 19 W.

Diagonala acestui televizor este de 60 cm, motiv pentru care l-am considerat potrivit mai degraba pentru dormitoare mici ori bucatarii. Detine o rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli si un timp de raspuns de 8.5 ms.

Imaignile sunt suficient de clare si frumos colorate, iar aceasta se datoreaza si caracateristicilor superioare de imagine, precum: Noise reduction, Dynamic contrst si Digital comb filter.

Unghiul de vizibilitate fiind de 176 de grade, iti va permite sa vizionezi imagini clare din aproape orice pozitie.

Sunetul este reprezentat de un sistem audio format din doua difuzoare cu o putere de 5 W. Puterea este relativ mica, insa depinde si de asteptarile tale daca o consideri potrivita sau nu. Oricum ar fi, poti conecta un sistem audio auxiliar, in cazul in care consideri ca ar fi necesar.

Din perspectiva conexiunii, putem spune ca televizorul dispune de o multitudine de conectori:

  • o intrare video
  • o intrare PC
  • o intrare Scart
  • o intrare USB
  • un minijack pentru casti
  • un port HDMI

Totodata, nu lipseste player-ul multimedia integrat care permite derularea continului favorit audio, foto sau video, direct de pe stick sau HDD extern.

Tunerul digital DVB-T/C si slotul CI+ sunt utile pentru receptionarea transmisiilor TV, astfel incat decodorul extern sa nu isi mai aiba rostul.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt de parere ca este un produs eficient care ofera ceea ce necesita. Imaginile sunt suficient de calitative, sunetul decent, chiar daca nu este foarte puternic. Asadar, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Concluzie

Televizorul LED Star-Light 24DM5000 este un TV potrivit pentru incaperi ceva mai mici, tocmai datorita diagonalei de 60 cm. In general, experienta vizuala a fost una buna, in ciuda faptului ca nu este un model care sa exceleze din vreun anumit aspect. Cat timp functioneaza in parametrii optimi, cumparatorii se declara multumiti. Aici vezi si oferta de pret cea mai buna.

8.4

Pret

8.6/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.5/10

Design

8.2/10

Puncte forte

  • pret accesibil
  • imagini bune

Puncte slabe

  • sunet slab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *