19 iulie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light FTFS-100W

Pentru ca temperaturile caniculare ne dau mari batai de cap, iti recomandam un produs cu totul potrivit in acest sezon. Este vorba despre ventilatorul de podea Star-Light FTFS-100W care vizeaza eliminarea disconfortului termin si crearea celor mai bune conditii, indiferent ca decizi sa il achizitionezi pentru acasa sau la birou.

Design

Ventilatorul este prevazut cu un design deosebit, fiind de culoare argintie, se va integra foarte usor indiferent de unde l-ai amplasa. In partea de jos, este prevazut cu o baza ce va oferi aparatului o stabilitate excelenta.

Specificatii

Star-Light FTFS-100W este un ventilator de podea ce inregistreaza o putere foarte mare de 100 W, fiind prevazut si cu trei trepte de viteza, pentru a ajusta puterea in functie de propriul confort.

Aparatul prezinta o elice cu diametrul de 45 cm.

Parerea clientilor

Cumparatorii sustin ca este un aparat foarte practic si util in sezonul cald, considerandu-l chiar o investitie buna. Sunt multumiti de eficienta sa si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Concluzie

Star-Light FTFS-100W este un ventilator care isi face treaba excelent, indiferent ca doresti sa il utilizezi acasa sau la birou. Reuseste sa tina la distanta cu brio disconfortul termic si ii vei gasi locul rapid. Daca esti interesat sa consulti si o oferta de pret foarte buna, intra aici.

Pareri pe scurt: Star-Light FTFS-100W

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • putere mare
  • 3 trepte de viteza
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *