30 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Samsung VC07M2110SR

Curatenia este mai usor de facut, atunci cand ai la dispozitie cele mai eficiente aparate. Ei bine, aspiratorul fara sac Samsung VC07M2110SR iti poate fi de mare folos pentru ca s-a dovedit in repetate randuri eficient. In continuare, vom discuta pe larg despre acest aparat, iar tu te vei putea convinge daca ar fi cea mai potrivita alegere.

Design

Aparatul este prevazut cu o carcasa placuta din punct de vedere estetic, imbinand rosu cu negru. Dispune de doua roti mari, facand ca aparatul sa fie usor de transportat. Dimensiunile aparatului sunt de 27.2 cm latime, 23.4 cm inaltime si 40.7 cm adancime.

Specificatii

Aspiratorul Samsung VC07M2110SR  dispune de o putere de 700 W si o putere de aspirare de 180 W. Este potrivit pentru toate tipuri de suprafete si presupune aspirare uscata.

Turbina anti-incalcire asigura o aspirare uniforma, in acest mod nu se va mai infunda cu fire de par, mentinand cele mai bune performante.

Un mare avantaj este reprezentat de faptul ca aspiratorul nu prezinta sac, ci este prevazut cu un recipient detasabil. Acesta se va curata foarte usor, fiind suficient doar sa arunci continutul foarte facil la gunoi. Recipientul respectiv prezinta o capacitate de 1.5 litri, suficient de mare incat sa nu fie necesara golirea acestuia foarte des.

Dispune de o duza 2 in 1 pentru spatii inguste, astfel incat vei ajunge sa cureti foarte bine chiar si zonele greu accesibile.

Cablul de alimentare prezinta o lumgime de 6 m, in timp ce raza de operare ajunge la 9 m.

Parerea clientilor

Cumparatorii sunt multumiti de achizitia pe care au facut-o si sustin ca aspiratorul este suficient de puternic si reusesc sa isi faca treaba excelent cu ajutorul lui. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Aspiratorul Samsung VC07M2110SR este un model foarte practic si eficient in orice locuinta, usor de manevrat, ce ofera o aspirare cat se poate de buna. Mai mult decat atat, pretul la care il poti achizitiona este cat se poate de avantajos si il poti verifica aici.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • usor de manevrat
  • puternic
  • fara sac
  • duza pentru spatii inguste

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *