17 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Philips PerfectCare Azur GC4924/20

Un fier de calcat poate face, cu siguranta, diferenta, iar calitatea isi face de fiecare data cuvantul. In acest context, vom discuta despre un fier de calcat deosebit si anume Philips PerfectCare Azur GC4924/20 caruia ii vom realiza o analiza atenta, pentru a verifica daca este intr-adevar produsul cel mai potrivit care merita achizitionat.

Design

La capitolul design, fierul de calcat sta foarte bine, Aparatul este prevazut cu o carcasa foarte moderna si placuta, imbinand nuante de albastru. Manerul este suficient de moale, incat sa asigure un plus de confort. Cantareste doar 1.75 kg, pentru a fi usor de utilizat.

Specificatii

Fierul de calcat Philips PerfectCare Azur GC4924/20 ofera o putere foarte mare de 2800 W, astfel incat talpa se va incinge foarte rapid. Talpa T-IonicGlide asigura o alunecare facila pe suprafata hainelor, dar si o rezistenta foarte buna impotriva zgarieturilor.

Fierul de calcat poate fi alimentat cu apa de la robinet. dertarea cu dubla actiune este combinatia perfecta intre pastilele anti-calcar si curatarea aregulata. In acest mod, vor fi indepartate depunerile de calcar, iar performantele se vor mentine constante.

Sistemul anti-picurare asigura o calcare foarte curata, iar hainele nu vor fi patate.

Nu vei avea de ce sa iti faci probleme nici macar atunci cand vei pleca de acasa si vei uita fierul de calcat in priza, pentru ca acesta se va opri autmat.

Parerea clientilor

Utilizatorii sunt multumiti de achizitia facuta fiindca reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu el, iar in acest sens nu au ce sa ii reproseze. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Concluzie

Philips PerfectCare Azur GC4924/20 este un fier de calcat care functioneaza in parametrii optimi si de care clientii au fost multumiti. Din punctul nostru de vedere, pretul la care poate fi achizitionat este corect si il poti verifica aici.

 

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Puncte forte

  • putere mare
  • talpa T-IonicGlide
  • oprire automata

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *