13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Tefal Easygliss FV3912E0

Esti in cautarea unui fier de calcat practic si ieftin? Ar putea fi o idee fierul de calcat Tefal Easygliss FV3912E0, care reprezenta subiectul nostru de discutie in cadrul acestui review. Nu ne ramane decat sa ne urmariti in continuare, pentru a va convinge daca este produsul potrivit.

Design

Aparatul dispune de o carcasa simpatica, fiind de culoare rosie, in combinatie cu alb. Manerul moale a fost special conceput pentru a fi usor de manevrat.

Specificatii

Fierul de calcat Tefal Easygliss FV3912E0 este prevazut cu o putere de 2200 W, astfel ca talpa se va incinge destul de repede. Talpa Durulium asigura o aluencare facila pe suprafata hainelor, fiind totodata rezistenta la zgarieturi.

Functia de reglare automata a aburului si a temperaturii in functie de materialul ales va fi mai mult decat binevenita. Astfel, aparatul va ajusta acesti parametrii in cel mai optim mod posibil.

Sistemul antipicurare asigura o sesiune de calcat cat mai curata, fara riscul de a pata hainele.

Varful cu precizie va asigura accesul facil in zonele aparent dificil de patrns cum ar fi marginile inguste, gulerele sau cusaturile.

Functia aticalcar va asigura o rezistenta excelenta in timp a fierului de calcat, prevenind aparatia depunerilor de calcar.

Parerrea clientilor

Utilizatorii sustin ca acest fier de calcat isi face treaba cel putin decent si, personal, sunt multumiti de rezultatele pe care le-au obtinut pana acum. In plus, sunt de parere ca raportul calitat/pret este foarte avantajos.

Concluzie

Tefal Easygliss FV3912E0 este un model de fier de calcat foarte practic, care asigura o calcare foarte facila a hainelor, activitatea in sine devenind mai placuta. Este un model cat se poate de accesibil, iar aici te poti convinge de acest lucru.

 

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • talpa Easygliss
  • varf cu precizie
  • functia anticalcar

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *