30 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Oursson MO2305/IV

Oursson MO2305/IV este un cuptor electric destul de sobru, usor de intretinut si de utilizat. Ar putea reprezenta un real ajutor in bucatarie, insa mai intai de toate, te invitam sa afli mai multe detalii despre acest produs.

Design

Este prevazut cu un design clasic si simplu, carcasa fiind alba. Lateral, sunt amplasate cele trei butoane rotative, prin intermediul carora vei realiza toate setarile dorite. Dimensiunile cuptorului sunt de 35 x 46.7 x 29 cm (W x D x H) si cantereste 7.5 kg.

Specificatii

Oursson MO2305/IV este un cuptor electric prevazut cu o putere de 1500 W si o capacitate de 23 de litri. Temperatura maxima pe care o poate atinge este de 230 de grade Celsius, avand patru trepte de putere.

Cuptorul prezinta patru functii:

  • incalzire superioara – functioneaza rezistenta superioara si este potrivita pentru prajirea alimentelor plate sau bucatilor mai mari de carne ori coacerea partii superioare a preparatelor
  • incalzire inferioara – functioneaza rezistenta din partea de jos si este potrivita pentru a prepara pizza, produse de patiserie, paine sau pentru coacere partii inferioare a alimentelor
  • incalzire superioara si incalzire inferioara – functioneaza atat elementul superior, cat si cel inferior. Este potrivita pentru pregatirea majoritatilor retetelor
  • rezistenta superioara si rotisor – functioneaza simultan elementul de incalzire superior si rotisor, fiind ideala pentru prepararea puiului la rotisor.

Cuptorul este prevazut cu accesorii diverse, printre care tava pentru pizza, tava pentru copr, gratar de inox si rostisor. Resturile sunt colectate intr-o tava pentru firimituri, mentinandu-se in permanenta curat.

Gratie timer-ului mecanic poti seta durata programului de coacere, astfel incat alimentele sa nu se arda. Acesta permite setarea unei durate de maxim 60 de minute. La final, vei fi avertizat sonor.

Temperatura poate fi controlata prin intermediul unui termostat, putand fi reglata in intervalul 100-250 de grade Celsius.

Cuptorul prezinta un grill utilizat pentru prajirea corespunzatoare a bucatilor mari de carne.

Iluminarea interioara asigura o vizibilitate excelenta in timpul gatitului, pentru a supraveghea in permanenta procesul culinar.

Parerea clientilor

Clinetii sunt foarte multumiti de acest cuptor si declara ca isi face treaba in parametrii optimi, este mic si nu ocupa mult spatiu. In plus, acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Oursson MO2305/IV este un cuptor electric foarte bun, pe care il recomandam cu toata increderea. Isi face treaba excelent, iar clientii confirma acest lucru. In plus, vine la pachet cu un pret rezonabil, pe care il poti vizualiza aici.

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

8.8/10

Puncte forte

  • dimensiuni reduse
  • timer
  • accesorii diverse
  • pret rezonabil

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *