22 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Beko RDSA310M20XP

Beko RDSA310M20XP este un frigider interesant, prevazut cu doua usi, ce pune la dispozitie un volum mediu, fiind dotat cu o serie de accesorii utile. Este un frigider ieftin, ce nu prezinta tehnologii performante, insa as putea spune ca isi face treaba in parametrii optimi si ar merita sa ii acorzi o sansa.

Design

Aparatul dispune de un design placut, prevazut cu o carcasa argintie. Cele doua usi prezinta manere incorporate ceea ce ii confera un plus de eleganta, iar deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta. Insa, usile fiind reversibile pot fi montate pe partea pe care doresti.

Dimensiunile acestuia sunt de 175.4 x 59.5 x 60 cm (l x L x A).

Specificatii

Beko RDSA310M20XP este un frigider prevazut cu o capacitate totala de 306 litri si este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 265 kWh.

In principiu, raceste bine, in timp util, insa cu siguranta vor aparea depuneri de gheata nefiind No Frost. Ideea este ca va trebui sa il dezgheti la o anumita perioada de timp.

Usile sunt prevazute cu garnituri ce etanseaza foarte bine in momentul in care usile sunt inchise. In acest mod, te vei asigura ca bacteriile nu vor patrunde in cavitatea interioara.

Frigiderul propriu zis ofera o capacitate de 237 litri, fiind destul de incapator. La baza, dispune de un compartiment inchis unde vei putea depozita in cele mai bune conditii fructele si legumele. Deasupra, exista 5 suporturi din sticla securizata si un raft metalic unde poti depozita 5 sticle in pozitie orizontala. Usa este prvevazuta cu patru suporturi din plastic foarte rezistent, unde poti aseza recipiente de mici dimensiuni.

Congelatorul dispune de o capacitate de 69 litri. Nu este o capacitate foarte mare, dar totusi incape cateva pachete cu carne, legume sau caserole cu inghetata. Spatiul este organizat cu ajutorul unui raft metalic, pe care il poti scoate foarte usor in cazul in care consideri ca nu iti este util.

Autonomia frigiderului este de 19 ore, astfel ca in tot acest timp nu vei avea de ce sa iti faci griji, daca se va ivi o pana de curent.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce inseamna ca este un aparat silentios.

Parerea clientilor

Clientii au declarat ca este un frigider bun, ce ingheata foarte rapid si este extrem de silentios. De asemenea, au apreciat la el faptul ca este destul de incapator si bine compartimentat. Acestia considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Beko RDSA310M20XP este un frigider rezonabil ce isi face treaba in parametrii optimi. Clientii nu au avut ce sa ii reproseze pana la acest moment, drept pentru care putem spune ca este un produs ce merita achizitionat. In plus, aici poti gasi o oferta de pret rezonabila.

 

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.4/10

Puncte forte

  • silentios
  • compartimentare buna
  • accesorii utile
  • pret avantajos

Puncte slabe

  • lipsa sistem No frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *