13 aprilie 2024

Cele mai noi campanii de reduceri propuse de marile magazine:

Profita de ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Breville Prima Latte VCF046X-01

Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor manual interesant care asigura conditiile optime pentru ca bautura ta preferata pe care o savurezi in fiecare dimineata, sa fie cat mai aromata si cremoasa. L-am suspus mai multor teste, asa ca te invitam in continuare sa afli toate detaliile care ar putea sa te intereseze despre acest aparat.

Design

Din punct de vedere estetic, este un aparat foarte placut, prevazut cu un design deosebit, carcasa fiind de culoare rosu inchis. Frontal, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza toate setarile dorite.

Dimensiunile aparatului sunt de 22.5 x 32 x 28.5 cm (W x D x H) si cantareste 6 kg.

Specificatii

Espressor-ul Breville Prima Latte VCF046X-01 are o putere de 1050 W si o preisune de 15 bar. Poti folosi atat capuse, cat si cafea macinata, in functie de propriile preferinte. Comparativ cu alte modele de espressoare, acesta permite utilizarea oricarui tip de lapte. Astfel, gratie pompei cu presiunea de 15 bari, vei obtine o spuma densa.

Aparatul beneficiaza de moduri automate cu ajutorul carora vei putea obtine espresso, cappuccino sau latte, in cel mai scurt timp. Interesant este si faptul ca poti personaliza gustul, pentru cei mai pretentiosi.

Rezervorul de lapte este detasabil, ceea ce inseamna ca poti depozita laptele in el si il poti adauga la frigider. Acesta are o capacitate de 300 ml.

Prezinta trei filtre incluse ce permit prepararea cafelei atat in cantitate mica, dar si in cantitate dubla.

Parerea clientilor

Clientii sunt de parere ca este un aparat foarte eficient, ce poate fi demontat si montat foarte usor. De asemenea, au fost incantati de programele presetate ce s-au dovedit a fi foarte practice. Au mai adaugat faptul ca le-a fost usor sa se familiarizeze cu modul de utilizare, iar instructiunile in limba romana sunt foarte clare. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret excelent.

Concluzie

Breville Prima Latte VCF046X-01 este un espressor foarte bun, usor de folosit si de utilizat. De fiecare data, am obtinut cafea si cappuccino foarte aromate, iar personal, prefer spuma densa intr-o cantitate destul de mare. O oferta de pret foarte buna pentru acest aparat gasesti aici.

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Puncte forte

  • rezervor mare de apa si lapte
  • stabil
  • pret avantajos
  • design placut

Puncte slabe

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *